Συνέντευξη με τον Γιάννη Τριανταφυλλίδη και τη Στέλλα Αντωνίου από το MyLiveGym


Δημοσίευση : 2014-03-21

Ο Γιάννης Τριανταφυλλίδης είναι διακριθέν απόφοιτος του μεταπτυχιακού Advertising&Marketingτου Πανεπιστημίου του Leedsκαι ασχολείται με το πάθος του, το DigitalMarketing τα τελευταία 3 χρόνια. Οι γνώσεις του για βέλτιστες πρακτικές στο διαδικτυακό μάρκετινγκ έχουν βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό την προώθηση και την ανάπτυξη του διαδικτυακού γυμναστηρίου.

Η Στέλλα Αντωνίου είναι τελειόφοιτη φοιτήτρια Ψυχολογίας με μεγάλο πάθος για την Ψυχολογία καταναλωτή και την Οργανωσιακή Ψυχολογία. Από μικρή θυμάται τον εαυτό της να κατεβάζει διάφορες επιχειρηματικές ιδέες, από το μαγαζάκι που έστησε στα παιδικά της χρόνια στο πάρκο της γειτονιάς μέχρι το MyLiveGym. Σίγουρα η εμπειρία του να είσαι startupper είναι μοναδική!

Τι είναι το MyLiveGymκαι γιατί αποτελεί καινοτομία για το ελληνικό διαδίκτυο;

Η ιδέα του MyLiveGym ήρθε σχεδόν αυτόματα καθώς πλησίαζε το περσινό καλοκαίρι και δεν είχαμε καταφέρει να ξεκλέψουμε λίγο χρόνο για το γυμναστήριο. Δεν θα ήταν ωραία να υπήρχε ένα διαδικτυακό γυμναστήριο;; Έτσι γεννήθηκε το MyLiveGym!

Το MyLiveGym είναι το πρώτο διαδικτυακό γυμναστήριο στην Ελλάδα που παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες εκγύμνασης σε διαδικτυακό περιβάλλον.

Η online παρουσία του εξασφαλίζεται από μία εύχρηστη και κατανοητή ιστοσελίδα στην οποία ο χρήστης μπορεί να παρακολουθήσει καθημερινά σε πραγματικό χρόνο  και στην ελληνική γλώσσα μέσω πλατφόρμας live streaming  πλήθος σύγχρονων προγραμμάτων γυμναστικής, όπως yoga, pilates, zumba και δεκάδες άλλα δυναμικά προγράμματα.

Πέρα από τα ζωντανά προγράμματα, παρέχονται και videos on demand προκειμένου ο χρήστης να έχει τη δυνατότητα να εκτελέσει όλα τα προγράμματα ασκήσεων όποια στιγμή το επιθυμεί χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό και χωρίς επιπλέον κόστος.

Σε ποιους απευθύνεταιτοMyLiveGym και ποιές ανάγκες καλύπτει;

To MyLiveGym  αποτελεί ένα διαδικτυακό γυμναστήριο το οποίο δημιουργήθηκε με σκοπό να καλύψει την ανάγκη γυμναστικής, σωματικής άσκησης και αναζωογόνησης  από την άνεση του ιδιωτικού χώρου.

Το κοινό του MyLiveGym είναι κυρίως γυναίκες, ηλικίας 18-45 χρονών, κατοικούν στην Ελλάδα, την Κύπρο αλλά και στο εξωτερικό.

Εξυπηρετεί άτομα που δεν έχουν τον χρόνο (μητέρες, εργαζόμενες γυναίκες) ή την διάθεση να επισκεφθούν ένα γυμναστήριο, άτομα που δεν έχουν την ευκολία να διαθέσουν χρήματα για τις ακριβές συνδρομές των γυμναστηρίων και των personal trainers. Το Mylivegym επίσης αποτελεί την ιδανική λύση σε περιπτώσεις κακοκαιρίας καθώς δεν απαιτεί καμιά μετακίνηση και ο χρήστης μπορεί να γυμναστεί άνετα στον χώρο του. Τέλος μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άτομα που δεν αισθάνονται άνετα στο περιβάλλον του γυμναστηρίου για τους δικούς τους προσωπικούς λόγους ή κατοικούν σε απομακρυσμένες περιοχές (χωριά, νησιά κτλ.) όπου η πρόσβαση σε ένα οργανωμένο γυμναστήριο είναι αδύνατη.

Γενικότερα, απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται για το αδυνάτισμα, τις θερμίδες, την υγιεινή διατροφή, τη γυμναστική και φυσικά τις σύγχρονες και δημοφιλείς μορφές άθλησης.

Σε τι οφελούν τους χρήστες οι υπηρεσίες του MyLiveGym;

Οι χρήστες του MyLiveGym επωφελούνται από ένα καθημερινό, ολοκληρωμένο, καλά δομημένο και σύγχρονο σύστημα άσκησης που θα τους βοηθήσει να βελτιώσουν τη σωματική τους κατάσταση και θα ανεβάσει τη διάθεσή τους στα ύψη κάνοντας τα αγαπημένα  τους προγράμματα γυμναστικής από την άνεση του προσωπικού χώρου τους και μάλιστα με την χαμηλότερη συνδρομή της αγοράς.

Τι συμβουλές δίνετε για τους νέους επιχειρηματίες out there!

Συμβουλεύουμε τους νέους όταν βρουν μία πρωτότυπη-καινοτόμα ιδέα να πάρουν το ρίσκο υλοποίησης της γιατί η εμπειρία που θα αποκομίσουν από την διαδρομή είναι μοναδική. Θα γνωρίσουν σημαντικούς ανθρώπους, θα πάρουν μέρος σε διαγωνισμούς και θα μάθουν πολλά! Ωστόσο, το κλειδί είναι να είναι προετοιμασμένοι για όποια αποτυχία ή απογοήτευση. Να πιστεύουν στις προσπάθειές τους, να επενδύουν στο όραμά τους και να δοκιμάζουν συνεχώς νέες πρακτικές και εναλλακτικούς τρόπους που θα τους φέρουν πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων τους.

Official Website: www.mylivegym.gr

Facebook: www.facebook.com/Mylivegym

E-mail:info@mylivegym.gr

 

comments powered by Disqus
Wi-Fi Login (for iOS)

Get notified when you need to login/accept terms on Wi-Fi.
20-04-2018 - 08:22
δείτε περισσότερα

Fair City

City building simulation game on the blockchain
20-04-2018 - 08:21
δείτε περισσότερα

Mimi, the Hipster Cat Voice Assistant for Alexa and Google

Voice assistant to discover great restaurants & coffeeshops
20-04-2018 - 08:21
δείτε περισσότερα

Vecihi

Build Your Own Photo Sharing App in 5 minutes
20-04-2018 - 08:15
δείτε περισσότερα

Delta for Desktop

An extension to the best crypto portfolio tracker on mobile.
20-04-2018 - 08:11
δείτε περισσότερα

Reserve for Diners

Book reservations & discover the best restaurants
20-04-2018 - 07:03
δείτε περισσότερα

Conduit

Your data-driven AI chief of staff
20-04-2018 - 07:01
δείτε περισσότερα

The Culture Book

A practical guide to building incredible corporate cultures.
20-04-2018 - 07:00
δείτε περισσότερα

Wali

Share and create watchlists
20-04-2018 - 07:00
δείτε περισσότερα

Tikly

Sell tickets online. Less Fees, More Fun
20-04-2018 - 07:00
δείτε περισσότερα