Κωνσταντίνος Καμπάς - iMetafrasi.gr

Υπάρχει δυνατότητα να μπείτε στο επιχειρείν με προϊόντα ή υπηρεσίες που παρέχετε ήδη εσείς ή οι επιχειρήσεις που εργάζεστε. Αλλάξτε το παραδοσιακό και γίνετε καινοτόμοι!


Δημοσίευση : 2013-09-25

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη και σπούδασα Νομική στο Αριστοτέλειο. Έκανα erasmus στην Ιταλία, μεταπτυχιακά με υποτροφία ΙΚΥ στη Νομική του Αριστοτελείου και του Δημοκριτείου. Είμαι δικηγόρος στη Θεσσαλονίκη. Μου αρέσουν οι ξένες γλώσσες και είμαι παθιασμένος με την τεχνολογία και την επιχειρηματικότητα.

Οι προσφερόμενες υπηρεσίες

Επίσημη μετάφραση και επικύρωση από δικηγόρο
-Επίσημη μετάφραση από δικηγόρο

-Επικύρωση από δικηγόρο
-Δωρεάν εκτίμηση επιλεξιμότητας και κόστους εγγράφου για επίσημη  μετάφραση ή/και επικύρωση δικηγόρου
-Apostille - Σφραγίδα της Χάγης
Προσφέρεται online παραγγελία και πληρωμή επίσημης μετάφρασης και επικύρωσης δικηγόρου για πτυχία, πιστοποιητικά, ληξιαρχικές πράξεις, αναλυτικές βαθμολογίες και άλλα έγγραφα. Η παραλαβή και παράδοση των πρωτοτύπων γίνεται με ασφάλεια από εταιρία courier με δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα. Υπάρχει έκπτωση στην τελική αμοιβή για κάθε επιπλέον έγγραφο. Μπορούν να συνδυαστούν έγγραφα από και προς διάφορες γλώσσες.

Γιατί αποφασίσατε να ξεκινήσετε αυτή τη δραστηριότητα;

Αρκετός κόσμος είναι φοβισμένος όταν πρόκειται να επισκεφθεί δικηγόρο. Δεν έχουν καμία ιδέα για την τιμή που θα ακούσουν και τις περισσότερες φορές δεν υπάρχει χρόνος και τρόπος να συγκρίνουν και να επιλέξουν, ούτε την τιμή, ούτε τον επαγγελματία. Σε ορισμένες νομικές υπηρεσίες, ο ενδιαφερόμενος δεν επικεντρώνεται τόσο στο πρόσωπο. Είναι οι περιπτώσεις στις οποίες βάρος δίνεται στην τιμή, την ιδιότητα και τη σφραγίδα. Οι επίσημες μεταφράσεις από δικηγόρο, είναι μια νομική υπηρεσία, στην οποία το βάρος δίνεται στη σφραγίδα (το κύρος της μετάφρασης και επικύρωσης), στην τιμή και την ευκολία.

Διάφοροι άλλοι φορείς (μεταφραστική υπηρεσία στο υπουργείο εξωτερικών, φορείς πιστοποίησης προσόντων και γλωσσομάθειας) αλλά και δικηγόροι, περιορίζονται τόσο από άποψη γεωγραφική, όσο και από άποψη ποικιλίας γλωσσών, ενώ οι τιμές δεν είναι και οι καλύτερες. Επίσης, όταν κάποιος θέλει να κάνει επίσημη μετάφραση εγγράφων σε διαφορετικές γλώσσες, πρέπει να απευθυνθεί σε περισσότερους φορείς.

Θέλοντας να καλύψω αυτό το κενό, δημιούργησα το
iMetafrasi.gr. Εκεί, ο πελάτης, άσχετα από την πόλη που βρίσκεται, μπορεί να παραγγείλει και να πληρώσει online, για επίσημη μετάφραση και επικύρωση μιας μεγάλης γκάμας εγγράφων, από και προς διάφορες γλώσσες, γνωρίζοντας από πριν την τιμή.

Η όλη ιδέα εξελίχθηκε σε ένα internal startup καθώς την υπηρεσία την παρείχα και παλαιότερα με τον παραδοσιακό τρόπο, μεταξύ των υπολοίπων δικηγορικών υπηρεσιών του γραφείου. Το σκέλος αυτό “αποκόπηκε” και παρέχεται πλέον με έναν καινοτόμο τρόπο. Σήμερα το
iMetafrasi.gr αποτελεί την πρώτη ολοκληρωμένη δικηγορική e-πηρεσία που παρουσιάζεται στο κοινό.

Τι συμβουλές δίνετε για τους νέους επιχειρηματίες out there;

Οι δικές μου συμβουλές στους νέους επιχειρηματίες είναι οι εξής:

1) Αν είναι δύσκολο να κάνετε μια startup, δοκιμάστε μια internal startup. Δε χρειάζεται απαραιτήτως να ανακαλύψετε τον τροχό και να δραστηριοποιηθείτε με κάτι εντελώς άγνωστο ή εξωπραγματικό. Πέρα από το να «δημιουργήσετε» ανάγκες, μπορείτε να καλύψετε τις ήδη υπάρχουσες με καινοτόμο τρόπο προσθέτοντας το διαδίκτυο, την τεχνολογία και περισσότερη ευκολία στους υποψήφιους πελάτες. Υπάρχει δυνατότητα να μπείτε στο επιχειρείν με προϊόντα ή υπηρεσίες που παρέχετε ήδη εσείς ή οι επιχειρήσεις που εργάζεστε. Αλλάξτε το παραδοσιακό και  γίνετε καινοτόμοι!

2) Αγνοήστε όσους πιστεύουν ότι η δραστηριότητά σας δεν μπορεί να φτάσει στο κοινό με καινοτόμες μεθόδους. Αυτό πίστευαν κάποιοι και για τις δικηγορικές υπηρεσίες και το iMetafrasi τους διέψευσε.

Βρείτε τους

Web: www.imetafrasi.gr

Facebook: www.facebook.com/imetafrasi.gr

Twitter: twitter.com/imetafrasi

LinkedIn: www.linkedin.com/company/imetafrasi

comments powered by Disqus

MoneyTracker.cc

Personal finances tracking web app
17-12-2017 - 13:09
δείτε περισσότερα

Bootsketch

Ship products instead of renaming layer groups
17-12-2017 - 11:48
δείτε περισσότερα

News Feed Snooze

Hide a person, Page or group for 30 days on Facebook
17-12-2017 - 08:01
δείτε περισσότερα

Google Maps Go

Lighter version of the original Google Maps
17-12-2017 - 08:00
δείτε περισσότερα

Material Notes

Simple no hassle notes app in a beautiful material design
17-12-2017 - 08:00
δείτε περισσότερα

Hack Club Finder 🔭

Discover and connect with Hack Clubs near you
17-12-2017 - 08:00
δείτε περισσότερα

DropDesk

The all in one toolkit for coworking space operators.
17-12-2017 - 08:00
δείτε περισσότερα

GitHyp

Find out with games live up to the hype on Steam and Twitch
17-12-2017 - 08:00
δείτε περισσότερα

Foodvisor

Get instant nutritional facts from pictures of your food 📷
17-12-2017 - 08:00
δείτε περισσότερα

CryptoLogg

Shows price change of crypto since the last time you checked
17-12-2017 - 08:00
δείτε περισσότερα