Nikitas Georgopoulos

Δημιούργησε και διαχειρίζεται από τον Μάρτιο 2009 το μη κερδοσκοπικό project E-mail*it “Tell & Share”. http://www.e-mailit.com/


Δημοσίευση : 2009-11-01

Η δίψα για ένα ελεύθερο, δωρεάν internet, χωρίς δεσμεύσεις, περιορισμούς και ιδιαίτερες γνώσεις από τους users και τους publishers, με οδήγησε στο να δημιουργήσω ένα δωρεάν marketing εργαλείο το οποίο με τον πιο απλό τρόπο να προσπαθεί να προωθεί την επισκεψιμότητα σε κάθε λογής ιστότοπο

Λίγα λόγια για τον Νικήτα:

Σπούδασα γραφιστική στο Δ.Ι.Ε.Κ. Κερατσινίου την διετία 1997-99.

Όταν το 2001 τελείωσα τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις, εργάστηκα στην εταιρία συστημάτων πληροφορικής Datalogic A.E.B.E. ως γραφίστας, και το 2006, για ένα χρόνο, στην εταιρία εμπορίας/εισαγωγής κοσμημάτων Αφοί Ταξιάρχης Χατζηαναγνώστου Α.Ε.Ε.

Από το 2003 προσφέρω υπηρεσίες διδασκαλίας γραφιστικής/πληροφορικής σε δημόσιους και ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς οργανισμούς, όπως τα Δ.Ι.Ε.Κ. Κερατσινίου, Νίκαιας και AXON.

Έχω δημιουργήσει επιτυχημένα projects, σε επίπεδο ιστοσελίδων και multimedia παρουσιάσεων για την κατασκευαστική εταιρία Κ. ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ Α.Ε., το ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ και το Δ.Ι.Ε.Κ. Κερατσινίου.

Επίσης δημιουργώ βυζαντινές φορητές εικόνες αγιογραφίας, με την τεχνοτροπία της Κρητικής Σχολής, έχοντας συμμετάσχει σε 2 εκθέσεις αγιογραφίας.

Ειδικεύομαι στη δημιουργία γραμματοσειρών, στο industrial design, στη σχεδίαση λογοτύπων, στη φωτογράφιση κοσμημάτων, στο σχεδιασμό συσκευασίας και γενικότερα έντυπης επικοινωνίας.

Από τις αρχές του 2007 σχεδιάζω all in-house κάθε τύπου συσκευασία στην Υαλουργική Βιομηχανία ΓΙΟΥΛΑ Α.Ε. και είμαι ο δημιουργός του μη κερδοσκοπικού project E-mail*it “Tell & Share”. http://www.e-mailit.com/

Η απόφαση να κάνει κάτι δικό του:

Η δίψα για ένα ελεύθερο, δωρεάν internet, χωρίς δεσμεύσεις, περιορισμούς και ιδιαίτερες γνώσεις από τους users και τους publishers, με οδήγησε στο να δημιουργήσω ένα δωρεάν marketing εργαλείο το οποίο με τον πιο απλό τρόπο να προσπαθεί να προωθεί την επισκεψιμότητα σε κάθε λογής ιστότοπο με τη συνεχώς αυξανόμενη χρήση των social media διεθνώς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ E-mailit

Από την πλευρά των publishers, το E-mailit προσφέρει την δυνατότητα σε Marketing / PR Professionals, Advertising Professionals, Interactive Marketing Agencies | Brand Managers, Web Designers / Web Masters, μέσα από 3 απλά βήματα να εξασφαλίζουν ένα κώδικα ο οποίος να συνδέει αυτόματα την ιστοσελίδα που έχει ενσωματώσει την εν λόγω υπηρεσία, με πάνω από 180 συνολικά υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, MySpace, Delicious, κα), καθώς επίσης να μπορούν οι επισκέπτες να στείλουν την σελίδα που επισκέφτηκαν σε ένα φίλο, μέσα από μία πλήρως αυτοματοποιημένη φόρμα, προστατευμένοι με την integrated χρήση SSL/HTTPS και captcha antispam system.

Η χρήση του logo και η αυτόματη σύνδεση με Google Analytics για την παρακολούθηση της επισκεψιμότητας της υπηρεσίας, είναι από τα δυνατά σημεία του E-mailit.

Από την πλευρά των users, ο διαμοιρασμός web pages, videos, movie trailers, news, sports updates, games, music, είναι εύκολος είτε μέσω e-mail είτε μέσω direct site-to-site links.

Πρόκειται για μία καινοτόμα υπηρεσία, η πρώτη και η μοναδική για το ελληνικό τεχνολογικό στερέωμα, την οποία πρώτο το MTV στην Ελλάδα στήριξε και συνεχίζει να στηρίζει, ενσωματώνοντας το E-mailit στην ιστοσελίδα του mtvgreece.gr, στη συνέχεια το PC World pcw.gr και από τις αρχές Οκτωβρίου 2009 το Elxis οpen source CMS (http://www.elxis.org) διαθέτει ενσωματωμένο το E-mailit στο component eblog κάνοντας την υπηρεσία E-mailit προσβάσιμη σε χιλιάδες χρήστες του Elxis σε όλο τον κόσμο.

e-maiit WEBSITE: www.e-mailit.gr
TWITTER: http://twitter.com/emailit
LINKEDIN: www.linkedin.com/in/nikitasgeorgopoulos
NIKITAS WEBSITE: www.grafistas.net

Τι συμβουλές δίνεις για τους νέους επιχειρηματίες out there!

Με το πάτημα ενός κουμπιού δεν γίνεται και δεν λειτουργεί τίποτα. Πρώτα οι μελλοντικοί entrepreneurs, θα πρέπει να πιστεύουν απόλυτα σε αυτό που θέλουν να ξεκινήσουν, έχοντας βάλει σκοπό να πετύχουν τον στόχο τους και να είναι διατεθειμένοι να επενδύσουν πάνω σε αυτό τον στόχο σε οτιδήποτε και αν υπάρξει απαίτηση, χωρίς να το βάζουν κάτω με την πρώτη αποτυχία. Τα λάθη είναι εκείνα που μας ωριμάζουν, μας διδάσκουν και μας βοηθούν να προσπερνάμε τυχόν εμπόδια στο δρόμο προς την ολοκλήρωση του έργου μας.

comments powered by Disqus
Άλλα νέα...

Reddit Self-serve Ad Platform 2.0

Launch + manage your own native ads on Reddit
30-03-2017 - 19:46
δείτε περισσότερα

Statspy

Game-changing analytical tools to improve your CS:GO game.
30-03-2017 - 16:11
δείτε περισσότερα

Instant Blend

Double exposure blender with artsy Instagram-ready frames
30-03-2017 - 15:15
δείτε περισσότερα

The Asian American Man Study 2016

Data and analysis of an annual survey of Asian American men
30-03-2017 - 13:46
δείτε περισσότερα

Sway

An interactive meditation app for mindfulness on the move
30-03-2017 - 13:32
δείτε περισσότερα

Blanket Media

A simple platform for social media shoutouts
30-03-2017 - 13:21
δείτε περισσότερα

GIPHY Capture 3.0

The best way to make GIFs just got better
30-03-2017 - 13:17
δείτε περισσότερα

Designbase

Visual inspiration bookmark tool within your Dropbox
30-03-2017 - 12:29
δείτε περισσότερα

Budweiser Red Light

Hockey goal light for when your favorite teams score
30-03-2017 - 12:00
δείτε περισσότερα

Atomic Free

Learn to prototype for free
30-03-2017 - 11:36
δείτε περισσότερα