Βραβεία Made in Greece

    Από: Startup Team

Η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ (ΕΛ.Α.Μ.) επιβραβεύει την παραγωγή και αναδεικνύει την Ελλάδα θεσπίζοντας τα βραβεία «Made in Greece». 
Η απόφαση αυτή της ΕΛ.Α.Μ. εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειάς της για την παραγωγική ανασυγκρότηση της εθνικής οικονομίας και την καθιέρωση ενός παραγωγικού αναπτυξιακού μοντέλου με έμφαση στην καινοτομία, στην εξωστρέφεια και στο μάρκετινγκ ποιοτικών προϊόντων ελληνικής παραγωγής.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη και επιβράβευση των παραγωγικών επιχειρήσεων και οργανισμών που επιτυγχάνουν εξαιρετικές επιδόσεις και δημιουργούν σημαντική προστιθέμενη αξία στην ελληνική οικονομία.

Τα βραβεία απευθύνονται στο σύνολο των επιχειρήσεων και οργανισμών που παράγουν στην Ελλάδα και για τις οποίες η ποιότητα, η καινοτομία, η εξωστρέφεια και η δύναμη των επωνύμων προϊόντων τους πρωτοστατούν στην ανάπτυξη και στην ευημερία τους.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας.

Δικαίωμα Υποψηφιότητας

Τα βραβεία «Made in Greece» απευθύνονται στο σύνολο των επιχειρήσεων και οργανισμών που παράγουν στην Ελλάδα και οι δραστηριότητες τους εμπίπτουν στις κατηγορίες των βραβείων.

Χορηγοί και Υποστηρικτές των βραβείων «Made in Greece» δεν μπορούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα.
Υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές το διάστημα Ιουνίου – Σεπτεμβρίου 2013 με καταληκτική ημερομηνία υποβολής την 30η Σεπτεμβρίου 2013. 
Κάθε επιχείρηση ή οργανισμός έχει το δικαίωμα να υποβάλλει μέχρι δύο υποψηφιότητες σε δύο διαφορετικές κατηγορίες βραβείων.
Όλες οι υποψηφιότητες θα πρέπει να κατατεθούν ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας. Για την άμεση συμμετοχή σας πατήστε εδώ.

Διαβάστε περισσότερα εδώ