Heart Cyprus: Ο απόλυτος διαδικτυακός οδηγός της Κύπρου!

    Από: Startup Team

Τρεις νεαροί επιχειρηματίες ο Στυλιανός Λάμπρου, η Άντρια Λάμπρου και ο Armin Ordodary ενώνουν δυνάμεις και καταφέρνουν να περάσουν στην υλοποίηση της από κοινού ιδέας τους, για το σχέδιο που ακούει στο όνομα «Heart Cyprus». Η ιδέα της «Καρδιάς», που έχει ήδη καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές μεγάλης μερίδας του κυπριακού αλλά και του ξένου κοινού, αναφέρεται σε μια υπερσύγχρονη διαδικτυακή πύλη που σκοπό έχει την προώθηση του όμορφου νησιού μας προσφέροντας πληθώρα επιλογών σε ντόπιους αλλά και ξένους επισκέπτες που αναζητούν ποιοτικές επιλογές για ψυχαγωγία, διασκέδαση, διαμονή, ενημέρωση, πληροφόρηση για τον πολιτισμό και την κουλτούρα του νησιού και άλλα πολλά.

Η πρωτοβουλία αυτή ξεκίνησε χάριν της αγάπης που έχουν οι τρεις ιδρυτές του Heart Cyprus για αυτό το μαγικό νησί, την Κύπρο. Η Κύπρος είναι ένας παράδεισος επί γης. Δυστυχώς όμως, μέχρι τώρα κανείς δεν ήταν ικανός να αναδείξει αυτό το νησί σε τοπικό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο. Η ιδέα ξεκίνησε αρχικά με μια σελίδα στο Facebook η οποία παρουσίαζε στιγμιότυπα και φωτογραφίες που είχαν αναρτηθεί από φωτογράφους από την όμορφη Μεγαλόνησο, το νησί της ομορφιάς, του ήλιου, της ανεμελιάς και της αγάπης. Η τεράστια ανταπόκριση (σχεδόν 200 χιλιάδες φαν με τον αριθμό αυτό να αυξάνεται ραγδαία κατατάσσοντας το πρώτο στα Facebook Statistics), η αλληλεπίδραση και η αγάπη του κόσμου για την Κύπρο έκαναν τους 3 αυτούς νέους να συνειδητοποιήσουν ότι έχουν στα χέρια τους κάτι το οποίο κανείς άλλος δεν έχει καταφέρει μέχρι σήμερα. Έτσι λοιπόν ξεκίνησαν μια ανταλλαγή ιδεών ως προς το πώς θα μπορούσαν να δημιουργήσουν κάτι που θα προωθούσε το όμορφο μας νησί ανά το παγκόσμιο, αναδεικνύοντας ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η Κύπρος μας. Και κάπως έτσι τελικά εμπνευστήκαν το HeartCyprus.

Το HeartCyprus, στοχεύει στην όσο το δυνατόν καλύτερη και πιο ελκυστική διαδικτυακή πύλη στην Κύπρο, προβάλλοντας με ένα μοναδικό και άκρως διαδραστικό τρόπο ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει ο παράδεισός αυτός. Προσφέρει πληροφορίες για μοναδικούς χώρους διαμονής, διασκέδασης, ψυχαγωγίας, εκπαίδευσης και ενημέρωσης. Προσφέρει επίσης πληροφορίες για ποιοτικές γευστικές επιλογές, αξέχαστες παραλιακές και άλλες εκδρομικές αποδράσεις στο νησί της Αφροδίτης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το HeartCyprus, έχει ήδη τύχει τεράστιας αναγνωρισιμότητας σε Κύπρο και εξωτερικό. Σωρεία θετικών αντιδράσεων από ντόπιους αλλά και ξένους θαμώνες του νησιού έχει ήδη καταγραφεί και συνεχίζει να καταγράφεται. Η φιλανθρωπική πρωτοβουλία που έγινε πρόσφατα, όπου και προωθήθηκαν φανέλες με το λογότυπο του Heart Cyprus, είχε εντυπωσιακή ανταπόκριση από κοινό τόσο της Κύπρου όσο και του εξωτερικού. Οι 500 φανέλες που ετοιμάστηκαν κατάφεραν να πωληθούν σε λιγότερο από μία εβδομάδα. Η ιδέα του Heart Cyprus κατάφερε να προσελκύσει και το ενδιαφέρον των Mέσων, με τους νεαρούς επιχειρηματίες να έχουν ήδη δώσει συνεντεύξεις σε Κύπρο αλλά και Γερμανία. Συγχαρητήρια έχουν δοθεί και από πληθώρα επιχειρήσεων και οργανισμών στην Κύπρο οι οποίοι δηλώνουν χαρούμενοι και ευγνώμονες για αυτή την πρωτοβουλία, ενώ ταυτόχρονα δηλώνουν πρόθυμοι να συνεργαστούν με την «Καρδιά» και να πάρουν αυτή την πρωτοβουλία σε ένα άλλο επίπεδο, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στην Κύπρο.

Μια πολλά υποσχόμενη προσπάθεια, με αγάπη και σεβασμό για την Κύπρο. Και αυτό είναι μόνο η αρχή!