Innovation Expert – Καινοτομία στην Πράξη

    Από: Startup Team

Νέα Πρωτοβουλία του ΣΕΒ για την Ανάπτυξη και Ενίσχυση των Δεξιοτήτων

και Ικανοτήτων Καινοτομίας Στελεχών και Επιχειρήσεων

Ο ΣΕΒ εγκαινιάζει μια νέα πρωτοβουλία που στοχεύει στην ανάπτυξη και ενίσχυση των δεξιοτήτων και ικανοτήτων καινοτομικού προσανατολισμού στελεχών και επιχειρήσεων.

Η Πρωτοβουλία «Innovation Expert – Καινοτομία στην Πράξη» στηρίζει την ανάπτυξη και εδραίωση μόνιμων μηχανισμών παραγωγής καινοτομίας μέσα στην ίδια την επιχείρηση, ενισχύοντας την επιχειρηματική της ανάπτυξη και τη δημιουργία κρίσιμου ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος, στην εγχώρια και τη διεθνή αγορά.

Τι προσφέρει η πρωτοβουλία:

Επιμόρφωση στελεχών για την ανάπτυξη των αναγκαίων γνώσεων και δεξιοτήτων σε θέματα παραγωγικής, εμπορικής, λειτουργικής και οργανωσιακής καινοτομίας.

Συμβουλευτική υποστήριξη για την ανάπτυξη ενός πλάνου καινοτομίας καθώς και τη δημιουργία ενός μόνιμου μηχανισμού καινοτομίας μέσα στην επιχείρηση.

Δικτύωση στελεχών και επιχειρήσεων με φορείς και εμπειρογνώμονες καινοτομίας, με στόχο το μετασχηματισμό της καινοτομίας σε βιώσιμη επιχειρηματικότητα.

Στην Πρωτοβουλία θα ενταχθούν, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, συνολικά 460 στελέχη από περίπου 230 επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως κλάδου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες και να συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία Καινοτομίας υποβάλλοντας ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους στην ιστοσελίδα www.sev4enterprise.org.gr. Οι αιτήσεις θα ληφθούν υπόψη βάσει της σειράς ηλεκτρονικής υποβολής τους, με προθεσμία υποβολής έως τις 15/5/2014.

Με την πεποίθηση ότι συμβάλλουμε έμπρακτα στη δημιουργία μιας δυναμικής κοινότητας στελεχών και επιχειρήσεων, σας καλούμε να συμμετάσχετε και εσείς σε αυτή τη δυναμική αναπτυξιακή σύμπραξη!

 

Αιτήσεις συμμετοχής στο www.sev4enterprise.org.gr

 

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση»  και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους.