Μια νέα επιχειρηματική λέσχη γεννήθηκε στον Πειραιά

    Από: Startup Team

Πηγή fortunegreece.com

Επιχειρηματική Λέσχη δημιούργησε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά(ΕΒΕΠ). Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Επιμελητηρίου, στα πρόσφατα εγκαίνια του «εντευκτηρίου» ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, Βασίλης Κορκίδης ανέφερε πως «σκοπός του εν λόγω εντευκτηρίου- εν δυνάμει μέλη του οποίου λογίζονται όλες οι επιχειρήσεις του ΕΒΕΠ- είναι η παροχή δυνατότητας στους επιχειρηματίες και ειδικότερα στους νέους, που δεν διαθέτουν ακόμα επαγγελματική στέγη, να πραγματοποιούν συναντήσεις, να ανταλλάσσουν απόψεις, να υποδέχονται ολιγομελείς εμπορικές αποστολές και, όλα τα παραπάνω, σε ένα άνετο και λειτουργικό περιβάλλον, στον τελευταίο όροφο του κτιρίου μας που διαθέτει δωρεάν ασύρματο δίκτυο και γενικά την κατάλληλη τεχνολογική υποστήριξη».

«Το όνειρο του αείμνηστου πρόεδρου και μέντορά μας, Γεώργιου Κασιμάτη για τη δημιουργία της Επιχειρηματικής Λέσχης, έγινε πραγματικότητα» ολοκλήρωσε.

Κατά την ίδια τελετή, ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Κ. Χατζηδάκης υπογράμμισε πως «το ΕΒΕΠ προχωρεί σε καινοτόμες δραστηριότητες που υποστηρίζουν στην πράξη τον θεσμό των Επιμελητηρίων. Η Επιχειρηματική Λέσχη βοηθά τους νέους ανθρώπους, οι οποίοι θέλουν να εισέλθουν στον στίβο της επιχειρηματικότητας».

Διαβάστε Περισσότερα στο fortunegreece.com