Πρακτική για 30 Έλληνες φοιτητές στην Silberform AG

    Από: Startup Team

Πηγή fortunegreece.com

Η Silberform AG δραστηριοποιείται στον τομέα έρευνας, σχεδιασμού και παραγωγής πρωτοτύπων, μοντέλων και ειδικών οχημάτων, με ιδιαίτερη έμφαση στην βιομηχανία αυτοκινήτων, αεροναυπηγική και αεροδιαστημική βιομηχανία. Κατέχει ηγετικό ρόλο στον τομέα της ευρωπαϊκά, έχοντας στο δυναμικό της συνεργασίες με εταιρείες όπως η Porsche, Daimler,Volkswagen, Audi, Bmw, Opel, Airbus και πολλές ακόμα.

Τα τελευταία χρόνια έχει διεισδύσει με επίσης μεγάλη επιτυχία στην έρευνα, σχεδιασμό και παραγωγή ειδών ευρείας κατανάλωσης, βιομηχανικών προϊόντων, καθώς και προϊόντων πολυτελείας. Διατηρεί τις κεντρικές τις εγκαταστάσεις στην Στουτγάρδη, καθώς και 2 παραρτήματα, στο Μόναχο και την Κρακοβία της Πολωνίας, έχοντας στο δυναμικό της συνολικά περισσότερα από 250 άτομα εξειδικευμένο προσωπικό.

Η Silberform AG από την πρώτη στιγμή είχε 2 αρχές, την πίστη στην αξία των μεσαίων επιχειρήσεων, που λειτουργούν ως καταλύτης στην αγορά, καθώς και στην αναγκαιότητα για εξειδικευμένη εκπαίδευση των νέων ανθρώπων που επιθυμούν να εργαστούν σε αυτόν τον τομέα.

Διαβάστε Περισσότερα στο fortunegreece.com