Η μεγάλη γιορτή της ναυτιλίας στην Ελλάδα

    Από: Startup Team

Πηγή fortunegreece.com

Σε μια προσπάθεια η Ελλάδα να διευρύνει τα οφέλη της από τη φιλοξενία ναυτιλιακών επιχειρήσεων και κεφαλαίων, μέσα από τη δημιουργία συνεργιών, εγκαινιάζεται, στις 18:00 ,στο εκθεσιακό κέντρο «Metropolitan» στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», παρουσία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, η ναυτιλιακή έκθεση «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ».

Για πρώτη φορά φέτος στην έκθεση «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ», υπάρχει ρεκόρ συμμετοχών με τουλάχιστον 1850 εταιρείες από 93 χώρες. Όπως ανέφεραν στελέχη της ναυτιλιακής κοινότητας η μεγάλη συμμετοχή αποδεικνύει ότι η εικόνα της χώρας διεθνώς έχει αλλάξει.

Είκοσι ένα εθνικά περίπτερα, με το μεγαλύτερο αυτό της Κίνας, της Ιαπωνίας και της Κορέας, θα βρίσκονται στην έκθεση, ενώ για πρώτη φορά θα συμμετάσχει η Γεωργία.  Με εθνικά περίπτερα επιστρέφουν η Τουρκία και το Χόνγκ Κόνγκ.

«Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι τα φετινά Ποσειδώνια θα είναι μεγαλύτερα από ποτέ, γεγονός που αποτελεί μεγάλη πρόκληση για εμάς και θα εντείνουμε τις προσπάθειες μας ώστε να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες ώστε εκθέτες και επισκέπτες να έχουν μια παραγωγική εμπειρία και να αποκομίσουν τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη από την συμμετοχή τους», δήλωσε ο Θεόδωρος Βώκος, εκτελεστικός διευθυντής των Εκθέσεων Ποσειδώνια.

Διαβάστε Περισσότερα στο fortunegreece.com