Αύριο το Outsourcing Conference 2014

    Από: Startup Team

Τα Ethos Events διοργανώνουν για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά το Outsourcing Conference 2014 (outsourcing.ethosevents.eu/), το συνέδριο που απευθύνεται στους decision makers επιχειρήσεων από όλους τους κλάδους της ελληνικής αγοράς. Το Συνέδριο που διεξάγεται υπό την αιγίδα του IAOP, του μεγαλύτερου διεθνή οργανισμού Outsourcing, θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιουνίου 2014 στο Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής (Λ. Συγγρού 103-105, Αθήνα).

 

Ένα Συνέδριο κομμένο και ραμμένο στις απαιτήσεις της αγοράς

Για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά, το περιεχόμενο διαμορφώνεται από τους ίδιους τους συμμετέχοντες Συνέδρους, μέσα από μία αναλυτική έρευνα που διεξάγεται  από την εταιρεία Wizzard – From Wisdom to Magic, με στόχο τον προσδιορισμό της τρέχουσας έκτασης του outsourcing στην Ελλάδα του 2014, την εκτίμηση της αντίληψης της αγοράς για την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών και της ικανοποίησης των πελατών και την ανίχνευση των αναδυόμενων μελλοντικών τάσεων. Η έρευνα απευθύνεται αυστηρά σε ανώτατα στελέχη (CEOs, Γενικούς Διευθυντές, Διευθυντές τμημάτων) ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων από όλους τους κλάδους.

 

Ο μεγαλύτερος διεθνής οργανισμός του Outsourcing IAOP δηλώνει «παρών» στο Outsourcing Conference 2014

Ο International Association of Outsourcing Professionals (IAOP) αποτελεί τον κορυφαίο οργανισμό παγκοσμίως για επαγγελματίες και επιχειρήσεις που εμπλέκονται στους τομείς ανάθεσης έργου και υπηρεσιών outsourcing. Ο IAOP στηρίζεται από ανώτερους ηγέτες σε όλο τον κόσμο, διευθυντές και επαγγελματίες, οι οποίοι μοιράζονται το όραμα και την εμπειρία τους για τον σχεδιασμό, την υλοποίηση και τη διοίκηση της επιχείρησής τους στο παγκόσμιο εταιρικό οικοσύστημα.

Το Συνέδριο τελεί, επίσης, υπό την αιγίδα της ΕΕΔΕ (Ελληνική Εταιρία Διοίκησης Επιχειρήσεων), του ΣΕΚΕΕ (Σύνδεσμος Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδας), του Hellenic Facility Management Association, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και με την υποστήριξη του ΣΕΠΕ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας).

 

Keynote Speaker o Bobby Varanasi

O Bobby Varanasi είναι αναγνωρισμένος μεταξύ των 25 κορυφαίων “Globalization Powerhouse” ηγετών στον κόσμο, στους τομείς αξιολόγησης κρατών, ανάπτυξης ICT στρατηγικής σε αναδυόμενες οικονομίες και χάραξης στρατηγικών για την ενίσχυση του ΑΕΠ και των βιομηχανιών. Επίσης, είναι ιδρυτής και CEO της Matryzel Consulting Inc, η οποία αποτελεί μία από τις σημαντικότερες outsourcing συμβουλευτικές εταιρίες διεθνώς και αναγνωρισμένη από τον IAOP. Πρόσφατα, δημοσιεύθηκε το πρώτο βιβλίο του Bobby με τίτλο: Humanomics: Making Sense of the Socio-economic impacts of global sourcing.

Στο συνέδριο συμμετέχουν καταξιωμένοι ομιλητές και αναγνωρισμένα στελέχη της ελληνικής αγοράς. Έχουν ομιλίες και συμμετέχουν σε πάνελ συζητήσεων –μεταξύ άλλων- οι Έλενα Μαθιού-Rose, Global Brands Officer FF (Folli Follie) Group, Partner, Wizzard-From Wisdom to Magic, Μαίρη Γεωργιάδου, HR Director, PwC & Πρόεδρος Διοικούσας Επιτροπής ΕΙΜΑΔ, ΕΕΔΕ, Γιώργος Κατσούλης, IT Director, Food Plus Α.Ε.Β.Ε.  (Pizza Hut / KFC / Wing street), Βασίλης Καρακουλάκης, Κύριος Μέτοχος, Foodlink A.E., Ειδικός σε θέματα Logistics and Supply Chain, Έφη Κουτσοβασίλη, Σύμβουλος Επικοινωνίας, ΚΟΥΜΠΑΣ Α.Ε. Συμμετοχών, Δήμητρα Κουτσομήτρου, Regulatory Affairs & Pharmacovigilance Manager, FARMASYN Α.Ε., Αθανάσιος Λοπατατζίδης, Σύμβουλος Διοίκησης, Βιοϊατρική, Δημήτρης Μωραΐτης, Διευθυντής Επιχειρησιακής Μονάδας Διατροφής, ΜΗΣΥΦΑ & Διαγνωστικών, BIANEΞ Α.Ε., Ονίκ Παλαντζιάν, Διευθύνων Σύμβουλος, Europa Profil Αλουμίνιο ΑΒΕ, Γιάννης Σηφάκης, Διευθυντής Marketing, ΑΤΕ Ασφαλιστική, Σίμος Σικιαρίδης, Επισκέπτης Καθηγητής, ΟΠΑ, Ιδιοκτήτης & Διευθύνων Σύμβουλος, CROSSACT EE, Δρ. Ελεάννα Γαλανάκη, Λέκτορας, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Γιώργος Δανιόλος, Γενικός Διευθυντής, Cofely & Πρόεδρος Δ.Σ. HFMA, Εύχαρις Περπινιά, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Owner, HR Strike Team, Δρ. Βενετία Κουσία, Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος, ManpowerGroup, Διονύσης Αμμολοχίτης, Ιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος, Manifest, Σάκης Μελισσάρης, Γενικός Διευθυντής, FAME, Μίλτων Παπαδάκης, Owner, MEDIARISK Communication Consultants, Ιωάννης Ρόβης, CEO, Vellum.

 

Government Outsourcing, Workshops και Live – Game Show

Ένα από τα πιο σημαντικά θέματα που θα συζητηθούν κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου είναι το Government Outsourcing. Μία VIP προσυνεδριακή συζήτηση στρογγυλής τραπέζης κεκλεισμένων των θυρών, θα πραγματοποιηθεί μεταξύ Εκπροσώπων της Κυβέρνησης, Θεσμικών Φορέων και της Αγοράς ενώ η πρώτη ενότητα του Συνεδρίου είναι αφιερωμένη στο Outsourcing υπηρεσιών από Δημόσιους Οργανισμούς.

H δεύτερη ενότητα του Συνεδρίου δίνει το λόγο στους πελάτες των υπηρεσιών Outsourcing, έχοντας τίτλο “Κάνε το σωστό – Στρατηγικές τιθάσευσης της δύναμης του Οutsourcing” και η τρίτη αντίστοιχα στους outsourcers, οι οποίοι θα μιλήσουν για το Outsourcing στην πράξη. Το συνέδριο κλείνει με το Live – Game Show, τα διαδραστικά workshops και τη διαμόρφωση του πρακτικού οδηγού.

Το Outsourcing Conference απευθύνεται κυρίως σε: Μέλη της Κυβέρνησης και Στελέχη της Δημόσιας Διοίκησης, Εκπροσώπους Θεσμικών Φορέων, Μέλη Διοικητικών Συμβουλίων Επιχειρήσεων, Διευθύνοντες Συμβούλους Επιχειρήσεων, Γενικούς Διευθυντές Επιχειρήσεων, Στελέχη Επιχειρήσεων/ Οργανισμών του Δημόσιου και του Ιδιωτικού τομέα, συμπεριλαμβανομένων όλων των κλάδων και των οικονομικών μονάδων που συνδέονται με αυτούς ως: Πελάτες και Επιχειρηματίες που παρέχουν υπηρεσίες outsourcing ή ως Σύμβουλοι.

Lead Sponsors του Συνεδρίου είναι οι εταιρείες PwC και SoftOne, Premiere Sponsor είναι η εταιρεία ICAP Group, Associate Sponsors είναι οι εταιρείες ManpowerGroup, Upcom και Wizzard – From Wisdom to Magic, Sponsors είναι οι εταιρείες ISS, InNews, Manifest και Zephirus, Corporate Participation έχει η εταιρεία Revival Consulting Services και Print Sponsor είναι η εταιρεία Pressious Arvanitidis.

 

Για πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία εγγραφής συνέδρων, επικοινωνήστε με τον κ.  Κωνσταντίνο Σαλβαρλή, Conferences Manager της εταιρείας στο τηλ.: 210 998 4909 ή στο e-mail: salvarlis.k@ethosmedia.eu

Για πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του συνεδρίου και συνεργαζόμενους φορείς, επικοινωνήστε με την κα. Σοφία-Αφροδίτη Βουλγαράκη, Communication & P.R. Manager της εταιρείας στο τηλ.: 210 998 4901 ή στο e-mail: Voulgaraki.s@ethosmedia.eu