Open Coffee Patras XII

    Από: Startup Team

Πηγή opencoffee.gr

Το Open Coffee Patras σας προσκαλεί στην 12η συνάντησή του. Το ραντεβού μας δίνουμε, και αυτή την φορά στο συνεδριακό του πολυχώρου του Δήμου Πατρέων “Αγορά Αργύρη” (Αγίου Ανδρέου 12), την Παρασκευή 13 Ιουνίου. Στο γνωστό χαλαρό κλίμα, χωρίς γραβάτες και κοστούμια, γνωριζόμαστε, πίνουμε καφέ, και ανταλλάσσουμε ιδέες. Στόχος της συνάντησής μας είναι να γνωρίσουμε νέες, πετυχημένες, ελληνικές startups που καινοτομούν στον χώρο της πληροφορικής και κυρίως να γνωριστούμε μεταξύ μας και να μοιραστούμε ιδέες και εμπειρίες, με απώτερο σκοπό να δημιουργηθεί μια πραγματικά ενεργή κοινότητα καινοτομίας στην πόλη μας.

 

Ομιλίες:

Κωνσταντίνος Μπαϊρακτάρης, Lead Engineer at Transifex – “Transifex: Taking it to the next level.”

Lessons learned from the last years of Transifex: Incorporation into the US, securing funding, building operations and sales teams, marketing strategy, expanding SaaS, acquiring big contracts, aggressive engineer hires, yearly meetups, move to Athens, remote work and more.

Έφη Δασκαλοπούλου, Co-founder at Prosvasis – “Prosvasis: Your change to travel the world..! ”

Το Prosvasis αποτελεί μια online διαδικτυακή πλατφόρμα για Άτομα με Κινητική Αναπηρία που χαρτογραφεί τα σημεία πρόσβασης και προσπαθεί να δημιουργήσει ολοκληρωμένα onlineπακέτα προσβάσιμων προορισμών.

Αλέξανδρος Αργυρόπουλος – “Captainwise: A journey so far. ”

Ο Αλέξανδρος θα παρουσιάσει την ιδέα γύρω από το Captainwise και την πορεία της ομάδας μέχρι τώρα.

 

Πρόγραμμα – Διαδικαστικά:

19:00 – 19:30 Προσέλευση και ένας σύντομος καφές στο γνωστό χαλαρό και ανεπίσημο κλίμα στο Bar της Αγοράς Αργύρη.

19:30 – 20:30 Παρουσιάσεις και σύντομες ερωτήσεις/απαντήσεις.

20:30 – 22:30 Networking – στο  Bar της Αγοράς Αργύρη θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε και να συζητήσουμε με τους προσκεκλημένους ομιλητές που επιχειρούν στο χώρο των startups.

H συμμετοχή είναι εξ’ ορισμού δωρεάν και ανοικτή προς κάθε ενδιαφερόμενο. Περισσότερες πληροφορίες και στο facebook event. Come and join us!

Διαβάστε Περισσότερα στο opencoffee.gr