giaola.gr: H πλατφόρμα που αλλάζει τον τρόπο αναζήτησης και εύρεσης επαγγελματιών, συνεισφέροντας στην καταπολέμηση της ανεργίας!

    Από: Startup Team

Μπορεί μια νέα ελληνική πλατφόρμα να αλλάξει τον τρόπο που αναζητούμε και βρίσκουμε αξιόλογους επαγγελματίες, συνεισφέροντας ταυτόχρονα στην καταπολέμηση της ανεργίας;

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε χρειαστεί έναν ηλεκτρολόγο για μια βλάβη στον πίνακα, έναν υδραυλικό για την αποκατάσταση μιας διαρροής, μία κομμώτρια για τη βραδινή μας έξοδο ή μία αισθητικό για την περιποίηση του προσώπου μας και οι συστάσεις φίλων και γνωστών είτε δεν επαρκούν ή μας οδηγούν σε δυσέυρετους ή ακατάλληλους επαγγελματίες.

Όπως και από την άλλη πλευρά, ικανοί νέοι επαγγελματίες δυσκολεύονται να αυξήσουν την πελατεία τους είτε λόγω της κρίσης ή λόγω της ύπαρξης ενός μικρού αριθμού επαγγελματιών που κινούνται μέσω κλειστού δικτύου γνωριμιών και συνήθως αναλαμβάνουν τις περισσότερες δουλειές.

Απαντώντας στις παραπάνω ανάγκες τόσο από την πλευρά του χρήστη όσο και από αυτήν του επαγγελματία, η νέα διαδικτυακή πλατφόρμα giaola.gr, φέρνει σε επικοινωνία επαγγελματίες που εξυπηρετούν καθημερινές ανάγκες, με πελάτες που αναζητούν τις υπηρεσίες τους.

Κάθε επαγγελματίας του giaola.gr, αναλόγως της κατηγορίας στην οποία δραστηριοποιείται, έχει τη δική του σελίδα, η οποία περιλαμβάνει σύντομο βιογραφικό, φωτογραφίες έργων του, αξιολογήσεις χρηστών καθώς και τις προσφορές του.

Αντίστοιχα, κάθε ενδιαφερόμενος πελάτης συνδέεται δωρεάν στο giaola.gr και έχει τη δυνατότητα είτε να αγοράσει μία έτοιμη προσφορά για την υπηρεσία που αναζητά, ή να δημιουργήσει το δικό του συγκεκριμένο αίτημα, στο οποίο οι επαγγελματίες απαντούν καταθέτοντας προσφορές. Στη συνέχεια, κλείνεται ραντεβού μέσω της πλατφόρμας, και μετά το πέρας του, ο χρήστης βαθμολογεί την υπηρεσία, αξιολογεί τον επαγγελματία και μπορεί να τον συστήσει σε άλλα μέλη της κοινότητας του giaola.gr.

Στην παρούσα φάση εξυπηρετείται η περιοχή της Αττικής και οι διαθέσιμες κατηγορίες επαγγελματιών είναι οι τεχνίτες (ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί, ψυκτικοί, ελαιοχρωματιστές, ξυλουργοί, κλειδαράδες), οι υπηρεσίες ομορφιάς (αισθητικοί, μανικιουρίστ, μακιγιέρ, κομμωτές), οι υπηρεσίες υγείας & ευεξίας (διατροφολόγοι, γυμναστές, μασέρ) καθώς και άλλες υπηρεσίες όπως μαγειρικής και φωτογραφίας.

Παράλληλα με το giaola.gr λειτουργεί και το blog lyseis.giaola.gr, το οποίο προσφέρει χρήσιμες λύσεις και συμβουλές απευθείας από τους επαγγελματίες του giaola.gr!

Ακολουθήστε το giaola.gr και στο facebook.com/giaolacom.