Το νέο app του Facebook που αποκαλύφθηκε κατά λάθος!

    Από: Startup Team

Πηγή fortunegreece.com

Πριν μερικές μέρες κάποιος έκανε την γκάφα να ανεβάσει το Slingshot στο AppStore της Apple πριν την ώρα του, καταστρέφοντας με αυτόν τον τρόπο την ευκαιρία να θαυμάσουμε (ή να αποδοκιμάσουμε) ελεύθερα, τη νέα σκέψη των ανθρώπων της Facebook.

Τελικά, ο κυρίαρχος των social media μάς έκανε τη χάρη να μην περιμένουμε για πολύ καιρό μετά από πριν εκείνη την… κατά λάθος κυκλοφορία, λανσάροντας τη δική του εφαρμογή ανταλλαγής εικονο-μηνυμάτων.

Το Slingshot θυμίζει πολύ από Snapchat, μιας και κάθε εικονο-μήνυμα που διαβάζεται, μετά από λίγο καταστρέφεται. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί έναν μηχανισμό «ξεκλειδώματος» της εικόνας που στέλνουμε, όταν ο αποδέκτης μάς «εκσφενδονίσει» πίσω μία δική του. Μόνον έτσι θα μπορούμε να αναγνώσουμε το κάθε μήνυμα.

«Με το Slingshot θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι στο οποίο όλοι θα είναι δημιουργοί, και κανείς δεν θα παίζει μονάχα το ρόλο του θεατή», έγραψε με ποιητικό ύφος η εταιρεία στη σελίδα της εφαρμογής.

Το πρωτότυπο σε όλη αυτήν την προσπάθεια να μην ξεκολλάμε πάνω από την εφαρμογή όσο ο χρήστης στην άλλη πλευρά του δικτύου συνεχίζει να μας «προκαλεί», είναι πως δεν χρειάζεται να έχει κάποιος λογαριασμό στο Facebook για να την χρησιμοποιήσει.

Η Facebook συνεχώς «ψάχνεται» με τις εφαρμογές ανταλλαγής εικόνων και έχει πάρα πολλά λεφτά στην άκρη για να κάνει πράξη το όραμά της! Άλλωστε, το 2012 εξαγόρασε το Instagram για 1 δισ. δολάρια, ενώ πέρσι έκανε πρόταση 3 δισ. δολαρίων στο Snapchat, την οποία αρνήθηκαν ευγενικά οι δημιουργοί του.

Διαβάστε Περισσότερα στο fortunegreece.com