Το success story της DUST+CREAM

    Από: Startup Team

Η CREAM TEAM είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εισαγωγική και εμπορική εταιρεία από την ίδρυσή της, έχει αναδειχθεί σε μια από τις πρωταγωνίστριες εταιρείες του χώρου στην Ελλάδα. Ακολουθώντας έναν αυξανόμενο κύκλο εργασιών, διαχειρίζεται ένα ενεργό πελατολόγιο με τη μέθοδο franchise με την επωνυμία DUST+CREAM. Με γκάμα 10.000 ενεργών κωδικών προϊόντων (καλλυντικά, αξεσουάρ, είδη προσωπικής φροντίδας) με τις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

Η εταιρεία διαθέτει εργοστάσιο παραγωγής στον τομέα των καλλυντικών. Η φιλοσοφία των καταστημάτων dust + cream είναι προσανατολισμένη στη σύγχρονη γυναίκα ικανοποιώντας όλες τις ανάγκες της σε μακιγιάζ,προϊόντα προσωπικής περιποίησης και κάθε άλλο είδος καλλωπισμού. Απευθύνονται σε ηλικίες από 15 ως 75 χρονών προτείνοντας μια ολοκληρωμένη γκάμα για τις καθημερινές ανάγκες, ακολουθώντας πάντα τις τάσεις της μόδας και της εποχής.

Στα καταστήματα dust + cream η γυναίκα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων περιποίησης, σε τεράστια ποικιλία χρωμάτων. Τα προϊόντα παραγωγής της είναι επιστημονικώς ελεγμένα και εγγυημένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Ε.Ο.Φ. Επίσης, αντιπροσωπεύει δύο από τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού, την εταιρεία essence,η οποία είναι 1η σε πωλήσεις τεμαχίων σε πάνω από 10 ευρωπαϊκές χώρες και την εταιρεία Farmasi, η οποία αναπτύσσεται σε περισσότερες από 120 χώρες με ιδιαίτερη επιτυχία.

Παράλληλα εισάγει επιπλέον προϊόντα που είναι απαραίτητα για να ολοκληρώσουν μια πλήρη γκάμα όπως αξεσουάρ καλλωπισμού. Η dust + cream δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον τρόπο παρουσίασης και προβολής των προϊόντων στα καταστήματά της, προκειμένου η περιήγηση της γυναίκας καταναλώτριας σε αυτά να είναι άνετη και απολαυστική.