6 λόγοι που το παραδοσιακό marketing αποτυγχάνει

    Από: Startup Team

Πηγή dingo.gr

Πώς αισθάνονται οι πελάτες;

Οι πελάτες σαν τελικοί αποδέκτες των όποιων ενεργειών στα πλαίσια του marketing μιας επιχείρησης είναι και αυτοί που αποφασίζουν τελικά αν το παραδοσιακό marketing αποτυγχάνει…

61% των καταναλωτών λένε πως αισθάνονται πιο άνετα όταν μια επιχείρηση τους «προμηθεύει» με ενημερωτικό, χρήσιμο περιεχόμενο και συμφωνούν οτι είναι πιο πιθανό να αγοράσουν απο αυτή την επιχείρηση. (Custom Content Council)

Πώς «αισθάνετε» το εταιρικό website;

Το να καταλαβαίνεις το τι θέλουν οι πελάτες, είναι σίγουρα βασικό για να καταφέρεις να φτάσεις στην πώληση. Όμως πώς βοηθάει το inbound marketing την «διαδικτυακή βιτρίνα» της επιχείρησης σας;

Η χρήση του blog, βασικό incredient σε ενα πλάνο inbound, αυξάνει κατα 434% μ.ο τις indexed pages και προσφέρει 97% περισσότερα indexed links. (Inbound Writer)

Με την χρήση των inbound τεχνικών, οι marketers διπλασίασαν το conversion rate (ποσοστό πελατών/επισκέπτες) απο το 6% στο 12%!! (HubSpot)

Πώς «αισθάνονται» οι πελάτες στα κοινωνικά δίκτυα;

Στις μέρες μας, οι πελάτες σας βρίσκονται σίγουρα και στα κοινωνικά δίκτυα. Η σωστή χρήση των οποίων δημιουργεί νέους και συνεχόμενους πελάτες.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο οτι με την χρήση του inbound δημιουργούνται 54% περισσότερα leads σε σχέση με τις inbound τακτικές!! (HubSpot)

Διαβάστε Περισσότερα στο dingo.gr