Έναρξη 2ου κύκλου του προγράμματος προώθησης επιχειρηματικότητας “VentureGarden”

    Από: Startup Team

Πηγή Epixeiro.gr

Μετά τον πρώτο επιτυχημένο κύκλο εκπαίδευσης του νέου Προγράμματος Προώθησης Επιχειρηματικότητας VentureGarden που ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο, η Ελληνική Πρωτοβουλία (The Hellenic Initiative-THI) ανακοινώνει την έναρξη υποβολής αιτήσεων για τον δεύτερο κύκλο.

Το VentureGarden αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης νέων επιχειρηματιών. Στόχος του προγράμματος είναι να υποστηρίξει όσους ενδιαφέρονται να δομήσουν ένα βιώσιμο επιχειρηματικό τρόπο σκέψης και να συμβάλλει στην ανάπτυξη της επιχειρηματικής τους ιδέα. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από μία εκπαιδευτική διαδικασία που προσαρμόζεται απόλυτα στο προφίλ, τις ανάγκες και τις επιχειρηματικές δυνατότητες του κάθε υποψηφίου.

Το πρόγραμμα παρέχεται δωρεάν και απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να μετατρέψουν μια ιδέα σε επιχειρηματική πραγματικότητα.

Ο σχεδιασμός, η οργάνωση και η διαχείριση του προγράμματος πραγματοποιείται από κοινού από το Anatolia School of Business του American College of Thessaloniki (ACT), μέλους του Κολλεγίου Ανατόλια στη Θεσσαλονίκη και το ALBA Graduate Business School at the American College of Greece στην Αθήνα.

Δίνοντας έμφαση στη δημιουργία μίας νέας γενιάς επιχειρηματιών ικανών να συμβάλλουν στην ανάπτυξη της Ελλάδας, η Ελληνική Πρωτοβουλία στηρίζει το πρόγραμμα VentureGarden.

Διαβάστε Περισσότερα στο Epixeiro.gr