Η Hellenic Youth Participation στο Model of United Nations

    Από: Startup Team

Η Hellenic Youth Participation αναζητά 10 άτομα 16-28 ετών με επίπεδο C1 αγγλικών, για να συμμετάσχουν στο συνέδριο Model of United Nations – Προσομοίωση της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, 8 – 11 Οκτωβρίου 2014 στο Flensburg Γερμανίας και στο Sonderburg Δανίας.

Το συνέδριο MUN 2014 είναι ένα παιχνίδι ρόλων που έχει ως στόχο να προσομοιώσει το έργο των Ηνωμένων Εθνών και άλλων διεθνών οργανισμών. Κατά τη διάρκεια αυτής της προσομοίωσης, οι συμμετέχοντες αναλαμβάνουν τους ρόλους των αντιπροσώπων σε διεθνείς οργανισμούς. Αυτό το συνέδριο θα παρέχει στα μέλη της την εμπειρία του να δίνει δημόσιες ομιλίες, καθώς και τη διορατικότητα στο έργο των διεθνών οργανισμών και της πολιτικής. Το αποκορύφωμα του συνεδρίου θα είναι οι δύο περιοχές του Flensburg και Sonderburg που βρίσκονται στις δύο πλευρές των γερμανό-δανικών συνόρων και θα γίνει το πρώτο και μοναδικό Cross-Border MUN.

Η Η Hellenic Youth Participation παρέχει προετοιμασία των συμμετεχόντων και συνοδεία από έμπειρους αρχηγούς ομάδας σε όλο το ταξίδι και τις δραστηριότητες.

Το κόστος του ταξιδιού, της διαμονής και της διατροφής θα καλυφθεί από τους συμμετέχοντες.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής στείλτε μήνυμα στο Facebook page:Hellenicyouthparticipation. Προθεσμία 20/8.