Coffeewards – Eπιβραβεύσου για την αγαπημένη σου συνήθεια!

    Από: Startup Team

Coffeewards – Customers should take away more than just coffee!

Το Coffeewards , η νέα καινοτόμος υπηρεσία επιβράβευσης, είναι έτοιμο να σας επιβραβεύσει για την καθημερινή σας απόλαυση!

Το Coffeewards είναι η νέα ηλεκτρονική διαδραστική πλατφόρμα επιβράβευσης. Καθώς ο καφές είναι ένα απο τα πλέον δημοφιλή ροφήματα που απολαμβάνουν όλοι, το Coffeewards δημιουργήθηκε ώστε να καλύψει την ανάγκη για καθημερίνη επιβράβευση αλλά και να ενισχύσει την επικοινωνία του καταναλωτή με την επιχείρηση.

Απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο του καφέ καθώς και σε όλους τους καταναλωτές που απολαμβάνουν καθημερινά καφέ στο αγαπημένο τους κατάστημα.

Για τους καταναλωτές
Με την εγγραφή σας στο www.coffeewards.gr παραλαμβάνετε ηλεκτρονικά τη προσωπική σας ταυτότητα, την οποία αποθηκεύετε μόνιμα στο κινητό σας και μπορείτε να σκανάρετε στο ειδικό tablet που βρίσκεται στο χώρο των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων του Coffeewards. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε:

• Άμεσα και σύμφωνα με το πρόγραμμα επιβράβευσης, να απολάυσετε το δωρεάν καφέ σας
• Να συλλέξετε πόντους ώστε να τους εξαργυρώσετε αποκτώντας πλούσια δώρα
• Να επωφεληθείτε απο τα δυναμικά προνόμια που οι συνεργάτες του Coffeewards θα ανακοινώνουν κατα διαστήματα.

Για τις επιχειρήσεις
Κάθε επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο του καφέ, μπορεί να κατεβάσει δοκιμαστικά την εφαρμογή του Coffeewards (www.coffeewards.gr/business.aspx) και να δοκιμάσει την πλήρη γκάμα χαρακτηριστικών της καινοτόμου υπηρεσίας.

Το όραμα αυτής της νέας υπηρεσίας είναι να αλλάξει τα δεδομένα στην αγορά του καφέ, να ενισχύσει την επικοινωνία του τακτικού πελάτη με την αγαπημένη του επιχείρηση αλλά και να εισάγει μια ευχάριστη διαδικασία που θα ανταποδίδει σε όλα τα ενεργά μέλη την εμπιστοσύνη τους.
Εγγράψου τώρα, είτε είσαι καταναλωτής είτε επιχειρηματίας, και γίνε και εσύ μέλος της κοινότητας Coffeewards.

About Coffeewards
Το Coffeewards είναι μια νεοφυή επιχείρηση, η οποία βασίζεται στις νέες τεχνολογίες και ήρθε να εισάγει στην ελληνική αγορά, αλλά και στο εξωτερικό, τον όρο της Υπηρεσίας Επιβράβευσης (Loyalty-as-a-Service) σε συγκεκριμένες αγορές και σε συγκεκριμένα προιόντα. Στόχος της εταιρίας είναι να προσφέρει αξιόπιστες υπηρεσίες σε πελάτες και καταναλωτές και να προσφέρει πάντα προστιθέμενη αξία σε όλα τα ενεργά μέλη. Περισσότερες πληροφορίες για το Coffeewards μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.coffeewards.gr/about.aspx  και στις αντίστοιχες ενότητες αυτής της ιστοσελίδας.