Εκδήλωση Ευρωπαϊκής Δικτύωσης για την Έρευνα & Καινοτομία στο Ντίσελντορφ

    Από: Startup Team
πηγή: epixeiro.gr

Για έκτη φορά καλούνται ερευνητές και επιχειρηματίες από τη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία και από Ευρωπαϊκές Περιφέρειες να βρουν νέους εταίρους με έμφαση στην ευρωπαϊκή έρευνα και την καινοτομία (R & I) για έργα στο πλαίσιο του Ορίζοντα 2020 (Horizon 2020) στις 30 & 31 Οκτωβρίου 2014 στο Ντίσελντορφ, Γερμανία.

Από το 2009 έως τώρα υπήρξε μεγάλη επιτυχία στις εκδηλώσεις Ευρωπαϊκής Δικτύωσης με πάνω από 1400 συμμετέχοντες. Το 2014 οι Περιφέρειες / Εταίροι είναι: το Βέλγιο, η Φινλανδία, η Γαλλία, η Ελλάδα, η Ολλανδία και η Πολωνία.

Η εκδήλωση δικτύωσης θα είναι δομημένη σε παράλληλες συνεδρίες προκαθορισμένων συναντήσεων (brokerage sessions) που θα επικεντρώνεται στους εξής τομείς:

  • Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνιών (ΤΠΕ)
  • Ενέργεια
  • Νανοτεχνολογία, Υλικά και Κατασκευές
  • Βιώσιμη Οικονομία
  • Επιστήμες της Ζωής
  • Δράσεις Marie Skłodowska-Curie

Η εκδήλωση απευθύνεται κυρίως σε πανεπιστήμια και τα ερευνητικά ιδρύματα καθώς και σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Οι συμμετέχοντες καλούνται να εμπλακούν σε ήδη υφιστάμενα καθώς και σε νέα δίκτυα τεχνολογίας μεταξύ ερευνητών, επιχειρηματιών και πολλαπλασιαστών που σχετίζονται με τον Ορίζοντα 2020. Κάνοντας μια σύντομη παρουσίαση (ιδεών ή / και αποτελεσμάτων) ή αναζητώντας εταίρους με τη βοήθεια των παραγόντων λήψης αποφάσεων, δημιουργούνται ευκαιρίες για νέες έρευνες και έργα καινοτομίας στην Ευρώπη, με έμφαση στον Ορίζοντα 2020.

Η πρόσκληση για παρουσιάσεις (ιδέες ή / και αποτελέσματα) είναι ανοιχτή μέχρι τις 17 Οκτωβρίου του 2014 στο πλαίσιο της πρόσκλησης υποβολής παρουσιάσεων.

Περισσότερες πληροφορίες:

διαβάστε περισσότερα εδώ:
epixeiro.gr