Παράταση υποβολής αιτήσεων στο διαγωνισμό βραβείων Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας Social Business Excellence Awards

    Από: Startup Team
πηγή: epixeiro.gr

15 ημέρες παράταση παίρνουν οι υποβολές των αιτήσεων στο διαγωνισμό βραβείων Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας Social Business Excellence Awards, που τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, μετά από έντονες απαιτήσεις των ενδιαφερόμενων κοινωνικών επιχειρήσεων.

Η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και την 15η Σεπτεμβρίου 2014.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή επιπλέον πληροφορία χρειάζονται οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την κ. Μαρία Κουμαριανού στο 210.6800743 ή να αποστείλουν mail στο info@social-business-awards.gr .

Το κατώτερο χρηματικό έπαθλο θα ανέρχεται στο ποσό των 2.000 ευρώ και θα κλιμακώνεται ανάλογα με το μέγεθος του κάθε βραβείου. Τα ακριβή χρηματικά έπαθλα, καθώς επίσης και το σύνολο των υποστηρικτικών υπηρεσιών που θα απολαύσουν οι βραβευθέντες, θα ανακοινωθούν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

To British Council,σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης / Enterprise Europe Network-Hellas και την Α.Σ. Πρόσβασις, ανακοινώνουν τη θεσμοθέτηση των Βραβείων Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας «Social Business Excellence Awards» με σκοπό να επιβραβευτούν βιώσιμα επιχειρηματικά σχέδια υφιστάμενων ή υπό ίδρυση κοινωνικών επιχειρήσεων και να αναδειχτούν πρόσωπα που εφαρμόζουν καινοτόμες λύσεις για την αντιμετώπιση κοινωνικών προβλημάτων.

Τα βραβεία Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας, διοργανώνονται στα πλαίσια του 2ου Συνεδρίου Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας: «Επιχειρώντας αλλιώς», που θα διεξαχθεί στις 3 Νοεμβρίου 2014, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.

διαβάστε περισσότερα εδώ:
epixeiro.gr