Startup:Europe – Εκδήλωση

    Από: Startup Team

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct και οι σύμβουλοι επιχειρήσεων Νηρηΐς Α.Ε., σας προσκαλούν στο “Startup:EUROPE”,την πρώτη τους κοινή επιχειρηματική εκδήλωση την Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014, ώρα 17:00 στην Αίθουσα του Europe Direct, Ακαδημίας 50.

Ακούστε για την ανάπτυξη των startup επιχειρήσεων στην Ευρώπη, τα do’s και τα dont’s και πως παγκόσμιες εταιρείες πληροφορικής και λογισμικού βοηθήσαν και βοηθούν ενεργά στην ανάπτυξη του Ελληνικού τεχνολογικού οικοσυστήματος.

The Lean Startups:

Γνωρίστε καλύτερα το αποδοτικό mobile marketing και πως θα λειτουργήσει υπερ σας με την Warp.ly

Διατηρήστε την επαφή σας με το κοινό σας με σωστές πρακτικές και στατιστικά για το email marketing από τoMoosend

Αξιοποιήστε στο έπακρο τα Social media, το YouTube, τα blogs, τα news sites και τα fora με το Monitor, της Sidebar

The Helpful Giants:

Γνωρίστε το πρόγραμμα ενίσχυσης νεοφυών εταιριών SAP Startup Focus. Δείτε που και πως ακριβώς έχει βοηθήσει στην Ευρωπαϊκή ανάπτυξη τους Ελληνικά και ξένα startups η καθοδήγηση και οι λύσεις της SAP

Μάθετε περισσότερα για το IBM Global Entrepreneur, το πρόγραμμα ενίσχυσης νεοφυών εταιρειών της IBM. Ακούστε case studies και τι ακριβώς μπορεί να προσφέρει σε μια νέα εταιρεία σε επίπεδο λογισμικού, υπηρεσιών και υποστήριξης η IBM.

Δείτε πως να δηλώσετε συμμετοχή στον 5ο Διαγωνισμό “i-bank καινοτομία και τεχνολογία” και στο πρόγραμμα NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν αλλά για να διασφαλίσετε τη θέση σας προτείνουμε να εγγραφείτε και να προσέλθετε νωρίς!

Εγγραφές εδώ

Facebook Event