“Warply Audiences” και “Warply Mobility” δύο νέα business units από τη Warply

    Από: Startup Team

H Warply, πρωτοπόρα εταιρεία στο Mobile Marketing και CRM, δε σταματά να εξελίσσεται και δημιουργεί τα “Warply Audiences” και “Warply Mobility”. Τα δύο νέα τμήματα της Warply αφορούν σε εξειδικευμένες υπηρεσίες για τη συλλογή δεδομένων χρηστών σε πραγματικό χρόνο μέσα από mobile apps και το σχεδιασμό και κατασκευή εφαρμογών για κινητά, αντίστοιχα.

Η Warply Audiences είναι μια νέα υπηρεσία που συνδυάζεται με το νέο Rich ad format των “polls” και δίνει τη δυνατότητα διεξαγωγής σύντομων «ερευνών» (“polls”) μέσω push notification campaigns σε κινητά. Έτσι τα brands μπορούν – μέσα από σύντομα ερωτηματολόγια – να λάβουν στοιχεία για στοχευμένο κοινό, παρέχοντας ταυτόχρονα άμεσα κίνητρα. Επιτυγχάνοντας έτσι την καλύτερη απόδοση της έρευνας, αλλά και την ενίσχυση και αύξηση του engagement των καταναλωτών. Για παράδειγμα, μια εταιρεία που ήδη έχει ένα mobile app, μέσα από τη νέα υπηρεσία Warply Audiencesμπορεί να μάθει στοιχεία και προτιμήσεις των χρηστών της και συγχρόνως να αυξήσει το engagement όσων την έχουν ήδη κατεβάσει.

Η “Warply Mobility είναι η υπηρεσία της Warply που ασχολείται με το σχεδιασμό και την ανάπτυξη mobile εφαρμογών και που πλέον έγινε χωριστό τμήμα. Η Warply Mobility έχει ήδη στο ενεργητικό/ πορτφόλιο της μια πληθώρα εφαρμογών που έχει σχεδιάσει ή και κατασκευάσει, για πελάτες τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας, όπως: ΑΒ Βασιλόπουλος, Fanta, Spitogatos, Bwin, Skroutz, El Corte Ingles, Heineken, elCulture, Nissan, Vodafone, Baneasa Shopping City.

Η Warply δημιουργεί εφαρμογές ικανές να ανταποκριθούν πλήρως στην έννοια της «κινητικότητας» των καταναλωτών/χρηστών και τις απαιτήσεις αυτής και οι οποίες ξεχωρίζουν τόσο αισθητικά όσο και κυρίως λειτουργικά.

Σχετικά με την Warply

“Warply Audiences” και “Warply Mobility” δύο νέα business units από τη Warply

Η Warply είναι η κορυφαία ελληνική εταιρεία υψηλής τεχνολογίας με εξειδίκευση στο Mobile Marketing και CRM, που ξεκίνησε το 2011 ως μια start-up εταιρεία. Σήμερα δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και σε χώρες του εξωτερικού, παρέχοντας μέσω της μοναδικής πλατφόρμας Warply, υπηρεσίες διαφήμισης, πώλησης και πληρωμών σε συσκευές κινητών.

Στη Warply ανήκει και το χωριστό πλέον τμήμα της «Warply Ad Network». Πρόκειται για το κορυφαίο premium διαφημιστικό δίκτυο στην Ελλάδα σε Mobile Ads, που περιλαμβάνει την πλειοψηφία των μεγαλύτερων δημοσιογραφικών οργανισμών στην Ελλάδα, με τεράστιο αναγνωστικό κοινό. Στο «Warply Ad Network» περιλαμβάνονται ανάμεσα σε άλλους: 24Media, Αθηνόραμα, ANT1, Αττικές Εκδόσεις, Δημοσιογραφικός Όμιλος Λαμπράκη, D.P.G. Digital Media, Olive Media, Πρώτο Θέμα, ΣΚΑΙ, κα.

Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα www.warp.ly.

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τα νέα της Warply στο blog και στους λογαριασμούς της Warply σε Twitter και Facebook.