Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο για επιχειρήσεις – 2ο eMeeting “H Ασφάλιση των Επιχειρήσεων” | 12 Νοεμβρίου 2014

    Από: Startup Team

To 2o eMeeting “Η Ασφάλιση των Επιχειρήσεων” από την ERGON Σύμβουλοι Μηχανικοί & Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι είναι γεγονός! Το άκρως εμπεριστατωμένο σεμινάριο ασφάλισης επιχειρήσεων ενημερώθηκε, εμπλουτίστηκε και βελτιώθηκε ακόμη περισσότερο με σκοπό να απαντά σε κάθε ερώτημα που μπορεί να απασχολεί μια επιχείρηση. Έπειτα από την μεγάλη επιτυχία των σεμιναρίων του περασμένου Μαΐου, επαναλαμβάνεται την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014 και για ακόμη μια φορά είναι εντελώς δωρεάν.

Τα σεμινάρια συντονίζονται από την ERGON Σύμβουλοι Μηχανικοί μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας και τις παρουσιάσεις αναλαμβάνουν οι άρτια καταρτισμένοι Μηχανικοί – εξειδικευμένοι Ασφαλιστικοί Σύμβουλοί της με την πιστοποίηση της Τράπεζας της Ελλάδος.

Το eMeeting απευθύνεται αποκλειστικά σε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και δεν έχει εκπαιδευτικό χαρακτήρα ασφαλιστών, ασφαλιστικών συμβούλων και λοιπών επαγγελμάτων του ασφαλιστικού κλάδου. Πιο συγκεκριμένα απευθύνεται σε:

  • Βιομηχανίες και Βιοτεχνίες
  • Επαγγελματικές αποθήκες – Logistics
  • Ξενοδοχεία – Επιπλωμένα Διαμερίσματα – Ενοικιαζόμενα δωμάτια
  • Καταστήματα

Δήλωση Συμμετοχής: Για να δηλώσετε συμμετοχή κάντε κλικ εδώ ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:

Τονίζεται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και σε περίπτωσης κάλυψης του μέγιστου αριθμού συμμετοχών, το meeting θα επαναληφθεί όσες φορές χρειαστεί για να καλύψει τις επιπλέον συμμετοχές όπως έγινε και τον Μάιο.

 

Πληροφορίες

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με την ERGON Σύμβουλοι Μηχανικοί

– στο info@ergon-consultants.gr ή

– με τoν κ. Πέτρο Παπαναούμ στο τηλέφωνο 2310 841656

Για να διαβάσετε ολόκληρο το Δελτίο Τύπου κάντε κλικ εδώ