Ο 23χρονος που βγάζει $500.000 το χρόνο τουιτάροντας

    Από: Startup Team

Σε μια επικερδή επιχείρηση κατάφερε να μετατρέψει τα social media, και συγκεκριμένα το Twitter, ένας 23χρονος ο οποίος βγάζει 500.000 δολάρια το χρόνο κάνοντας tweets.

500.000 δολάρια τον χρόνο από το @UberFacts και την εφαρμογή

Ο 23χρονος που βγάζει $500.000 το χρόνο τουιτάροντας

Πέρυσι, ο Σάντσεζ έβγαλε 500.000 δολάρια γράφοντας μηνύματα με χορηγούμενα link. Οταν τα άνοιγαν οι followers του, αυτός έβγαζε 1-3 σεντς για κάθε «κλικ». Επιπλέον, υπάρχουν και deals με γνωστές εταιρίες όπως η Ford και η Paramount, όπου ένα απλό tweet που συνοδεύεται από ένα σύνδεσμο και ένα hashtag, μετατρέπεται σε μια “εικονική μηχανή υποδοχής” η οποία συγκεντρώνει δεκάδες χιλιάδες δολάρια.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτές οι πηγές των εσόδων του. Το UberFacts υπάρχει και ως εφαρμογή, το οποίο έχει κέρδη 60.000 δολάρια την εβδομάδα από διαφημίσεις. Οσο για το πόσο κουράζεται ο 23χρονος; Κάνει περίπου 60-70 tweet κάθε ημέρα, με διάφορες πληροφορίες και εγκυκλοπαιδικές γνώσεις.

“Μου αρέσει αυτό που κάνω, γιατί βρίσκω και γράφω πράγματα που είναι αναπάντεχα. Δεν είναι δηλαδή κάτι που διαβάζοντάς το κάποιος να πει, ναι, το ήξερα αυτό. Υπάρχουν φορές που πρέπει να ψάχνω για ώρες μέχρι να βρω εκείνο το μικρό μαγικό κομματάκι πληροφορίας. Αλλά όταν το βρίσκω, πραγματικά το απολαμβάνω”.