Δωρεάν webinar “Τεχνικές Πώλησης”

    Από: Startup Team

Σε ποιούς απευθύνεται:

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επιχειρηματίες, ελεύθερους επαγγελματίες, φοιτητές, επαγγελματίες πωλητές και σε όποιον θέλει να διευρύνει τις γνώσεις του πάνω στις πωλήσεις και στους τρόπους ανάπτυξης τους, ανεξάρτητα από την εμπειρία που έχουνε σε αυτές.

Σκοπός:

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να αποκτήσουμε χρήσιμες, πρακτικές και άμεσα εφαρμόσιμες γνώσεις, που θα μας βοηθήσουν να οργανώσουμε τον τρόπο που κάνουμε τις πωλήσεις μας και να αυξήσουμε τα αποτελέσματα μας.

Περιγραφή:

Σε αυτό το σεμινάριο θα αναλύσουμε τη διαδικασία της αγοραστικής απόφασης (γιατί οι άνθρωποι αγοράζουν), θα δούμε τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουμε δυνητικούς πελάτες στην επιχείρηση μας (marketing funnel) και θα δούμε τα βασικά στοιχεία της προετοιμασίας μας για την πώληση, πώς καθορίζουμε τηορά στόχο, ποιό είναι το μοναδικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του προϊόντος μας, και τέλος πως μετατρέπουμε τα χαρακτηριστικά ενός προϊόντος σε οφέλη για τον πελάτη μας, ώστε να τον πείσουμε να αγοράσει.

Ενδεικτική θεματολογία:

Δωρεάν webinar

  • Γιατί οι άνθρωποι αγοράζουν
  • Marketing funnel
  • Αγορά στόχος
  • Μοναδικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα
  • FAB approach

Πληροφορίες συμμετοχής:

Το webinar θα πραγματoποιηθεί στις 26 Νοεμβρίου, γίνεται δωρεάν και διαρκεί περίπου μιάμιση ώρα. Για την παρακολούθηση του απαιτείται εγγραφή, η οποία γίνεται συμπληρώνοντας την φόρμα που θα βρείτε στην σελίδα κάνοντας κλικ εδώ.

Τεχνικός εξοπλισμός:

Για να παρακολουθήσετε το webinar θα χρειαστεί να έχετε ένα σύγχρονο υπολογιστή ή tablet το οποίο να έχει τη δυνατότητα να τρέξει ADOBE FLASH (δυστυχώς αυτό σημαίνει όχι IPAD ή IPHONE), μια γρήγορη σύνδεση στο internet (αν μπορείτε να παρακολουθήσετε video στο youtube χωρίς να κολλάει, η σύνδεση σας είναι καλή) και ακουστικά ή ηχεία. Θα λάβετε οδηγίες για τη σύνδεση σας στο webinar την ημέρα της διοργάνωσης στο email που θα χρησιμοποιήσετε για την εγγραφή σας. Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και στο 2310.466.481

Εισηγητής:

Γιώργος Ραλλάκης, Σύμβουλος Επιχειρήσεων με πολύχρονη εμπειρία στην οργάνωση τμημάτων πωλήσεων, την ανάπτυξη νέων προϊόντων και επιχειρήσεων. Έχει εμπειρία πάνω από 10 χρόνια στην εκπαίδευση πωλητών και τις πωλήσεις, ενώ είναι ιδρυτής της Evolution Consulting που παρέχει υπηρεσίες σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, αλλά και του πρωτοποριακού LearningEvolution.gr το οποίο ασχολείται με την διοργάνωση online και offline σεμιναρίων.