Ο επιχειρηματίας που σήκωσε $4,4 εκατ. στο 4ο Startup Grind Athens

    Από: Startup Team

Τρίτη 13 Ιανουαρίου2015, 6μμ στο InnovAthens

Με τον Νίκο Κακαβούλη (Daily Secret Founder)

Κρατήσεις Θέσεων

Γνώρισε από κοντά την άγνωστη ιστορία του  Έλληνα Founder που έστησε μια startup με πραγματικά παγκόσμια εμβέλεια, κατάφερε να σηκώσει συνολικά $4,4 εκατομμύρια και έγινε η πρώτη ελληνική startup που ολοκλήρωσε 3 γύρους χρηματοδότησης στην αμερικάνικη αγορά. O Νίκος Κακαβούλης, επιχειρηματίας με πολύχρονη εμπειρία στις startups, κάνει ποδαρικό στο Startup Grind Athens για το 2015 και φέρνει με την νέα χρονιά μια εκδήλωση που θα συζητηθεί, καθώς θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το νέο project στο οποίο δουλεύει πυρετωδώς.

Ο ιδρυτής του Daily Secret, εκδότης καθημερινών e-mail newsletter θα μιλήσει για την εμπειρία του στο τιμόνι της εταιρίας που αναπτύχθηκε ραγδαία σε 27 αγορές, ξεπερνώντας τους 1 εκατομμύριο συνδρομητές. Πριν από το Daily Secret ήταν ιδρυτικό μέλος μια άλλης startup της HealthLeap, που εξαγοράστηκε από το Vitals.com. Η δουλειά του έχει αποσπάσει πολλές διακρίσεις και έχει συμπεριληφθεί σε λίστες όπως του Fortune 40-under-40 και το Who is Who. Είναι συχνός ομιλητής σε συνέδρια όπως το TechCrunch, Disrupt και το SXSW και η δουλειά του έχει παρουσιαστεί στην International  Herald Tribune, τη Huffington Post, τη Vogue και άλλες διεθνείς εκδόσεις.

Ο Νίκος ήταν μέχρι πρόσφατα ο brand ambassador του Dewars και δούλεψε με την Google ώστε να φέρει ελληνικό και διεθνές περιεχόμενο στις πλατφόρμες Fieldtrip και Google Glass. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών και του Columbia Business School και μέλος του δικτύου της Endeavor. Ζει πλέον μόνιμα στην Αθήνα και απολαμβάνει να βοηθά άλλους νέους επιχειρηματίες.  Γι’ αυτό και δέχτηκε με χαρά να μοιραστεί την πολύτιμη εμπειρία του με τους ενθουσιώδεις φίλους του Startup Grind Athens που με τις ερωτήσεις τους θα αποκομίσουν για άλλη μια φορά χρήσιμα συμπεράσματα για το πως κάνεις scale μια startup και πως επιβιώνεις μέσα σε 3 πολύ σκληρούς αλλά και αποδοτικούς γύρους χρηματοδότησης.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΚΕΕ, με την υποστήριξη του InnovAthens και ξεκινάει στις 6 το απόγευμα. Η αμεσότητα που εξασφαλίζει ο κόμβος καινοτομίας και επιχειρηματικότηταςστην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων – INNOVATHENS και η μοναδική μορφή των εκδηλώσεων του Startup Grind, αποτελεί το δυνατό σημείο που συγκέντρωσε από την πρώτη κιόλας στιγμή την προσοχή του κοινού.

Το παγκόσμιο φαινόμενο Startup Grind ξεκίνησε το 2010 στο SilliconValley της Californiaκαι μέσα σε 4 μόλις χρόνια έχει εξαπλωθεί διεθνώς, έχοντας παρουσία σε 125 πόλεις σε περισσότερες από 55 χώρες σε όλο τον κόσμο. Με την υποστήριξη του Google for Entrepreneurs, συνεχίζει στην Αθήνα τα μηνιαία events που σκοπό έχουν να διδάξουν, να εμπνεύσουν και να ενώσουν τους Έλληνες επιχειρηματίες.

StartupGrindAthens

Ημερομηνία: Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Ώρα: 6μμ

Χώρος: InnovAthens

Διεύθυνση: «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων, Κτίριο Αεριοφυλάκιο 2, Πειραιώς 100, Γκάζι, 11854 Αθήνα

Τηλ: +302130109300

Κρατήσεις Θέσεων: www.viva.gr/tickets/conference/innovathens/startup-grind-nikos-kakavoulis

Agenda

18:00 – Networking και φαγητό

19:00 – Fireside chat με τον Νίκο Κακαβούλη (Founder Daily Secret)

20:00 – Networking

Follow Startup Grind Athens

Web: startupgrind.com/athens

Facebook: www.facebook.com/StartupGrindAthens

Twitter: twitter.com/StartupGrindATH

Meetup: www.meetup.com/Startup-Grind-Athens