Προσλήψεις γραμματέων στην ΕΕ με μισθό εως και 2.645 ευρω το μήνα

    Από: Startup Team
πηγή: dikaiologitika.gr

Η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Επιλογής Προσωπικού (EPSO) σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα, διοργανώνει γενικό διαγωνισμό βάσει εξετάσεων για την κατάρτιση εφεδρικών πινάκων προσλήψεων μόνιμων υπαλλήλων ως «γραμματέων» και «βοηθών γραφείου» για τα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαικής Ένωσης τα θεσμικά όργανα της ΕΕ ψάχνουν για πρόσφατα εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό που μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην υποστήριξη των διευθυντών ή άλλων υπηρεσιών της Ένωσης. Οι μισθοί που θα παρέχονται στους επιτυχόντες είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικοί αφού ο μηνιαίως μισθός για την θέση (AST-SC1) είναι 2.345 ευρώ ενώ για την θέση ευρώ (AST-SC2) είναι 2.645 ευρω. Το ωράριο εργασίας είναι 40 ώρες την εβδομάδα

Οι ειδικότητες ουσιαστικά που ζητά προς πρόσληψη η ΕΕ είναι :

  • διοικητική υποστήριξη
  • χρηματοδοτική στήριξη
  • γραμματειακή υποστήριξη

Η παρούσα προκήρυξη διαγωνισμού αφορά τρεις τομείς, ο καθένας από τους οποίους διαθέτει δύο βαθμούς.

Για να κάνετε αίτηση για την ποιότητα εισόδου μας (AST-SC1) θα πρέπει να έχετε:

Μετα-δευτεροβάθμια εκπαίδευση τουλάχιστον ενός έτους, που πιστοποιείται με δίπλωμα σχετικό με τη φύση των καθηκόντων.

ή

Δευτεροβάθμια εκπαίδευση που πιστοποιείται με δίπλωμα το οποίο δίνει πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, που ακολουθείται από επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον τριών ετών ως επί το πλείστον σχετίζονται με τη φύση των καθηκόντων.

ή

Επαγγελματική εκπαίδευση (ισοδύναμο με επίπεδο του ευρωπαϊκού πλαισίου Αξιολόγηση 4) τουλάχιστον ενός έτους, που ακολουθείται από τουλάχιστον τριετή επαγγελματική πείρα ». Τόσο η εκπαίδευση και η εμπειρία πρέπει να είναι ως επί το πλείστον σχετίζονται με τη φύση των καθηκόντων.

διαβάστε περισσότερα εδώ:
dikaiologitika.gr