Open Coffee Kavala II

    Από: Startup Team

To Οpen Coffee Kavala σας προσκαλεί στη δεύτερη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στην Παλιά Βιβλιοθήκη Art Café bar την Τετάρτη 18/2 στις 17:30. Βασικός στόχος είναι να φέρει  τα ανοικτά, δραστήρια και επιχειρηματικά  μυαλά της Καβάλας και της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης πιο κοντά.  Το πρόγραμμα της δεύτερης συνάντησης έχει ως εξής:

17:30 μαζευόμαστε στην Παλιά Βιβλιοθήκη, πίνουμε τον καφέ μας και γνωριζόμαστε μεταξύ μας

18:00-19:30 Παρουσιάσεις, Ομιλίες

19:30 Networking και Brainstorming  μεταξύ μας με ποτά και ότι τραβάει η όρεξη του καθενός, σε ύφος φιλικό και τρόπο ανεπίσημο.

Ποιοι θα μιλήσουν;

  • Αθηνά Ιωαννίδού (Οwner, alternatrips.gr) H Αθηνά Ιωαννίδου θα μοιραστεί μαζί μας την ιδέα για το alternatrips.gr

Τι είναι το alternatrips.gr;

Το Alternatrips είναι μια σελίδα γεμάτη με μυστικά και ξεχωριστές ομορφιές του κάθε τόπου, που μόνο οι ντόπιοι μπορούν να γνωρίζουν. Κανένας ταξιδιωτικός οδηγός δεν μπορεί να περιέχει τις ιδιαίτερες ομορφιές του κάθε τόπου. Ταβερνούλες, μικροσκοπικούς τεκέδες, παραδοσιακά φεστιβάλ, ιδιαίτεροι ξενώνες, εναλλακτικά μπαράκια, ξεχωριστά φαγητά, βότανα, μυρωδικά, κρυφές παραλίες, εξωτικά σημεία είναι ο σκοπός του Alternatrips.

  • Νίκος Τσονιώτης (Co-Founder at contests4causes) Ο Νίκος θα μας μιλήσει για pitchingideas.Θα μάθουμε τα συστατικά ενός επιτυχημένου pitching μιας επιχειρηματικής ιδέας  μπροστά σε υποψήφιους επενδυτές.
  • Έφη Θεοδωράκη (Designer)  H Έφη θα μας μιλήσει για τις νέες τάσεις του design και πως το απλό και καλαίσθητο design μπορεί να βοηθήσει στην κατασκευή ενός app ή μιας διαδικτυακής πλατφόρμας.