Η GREENTUBE ΑΠΟΚΤΑ ΤΗΝ ABZORBA GAMES

    Από: Startup Team

Ο κορυφαίος παγκόσμιος διοργανωτής κοινωνικών τυχερών παιχνιδιών για κινητά ενώνεται πλέον με την οικογένεια NOVOMATIC

Η Greentube Internet Entertainment Solutions GmbH, κορυφαία εταιρεία στην ανάπτυξη και προσφορά ψυχαγωγικών λύσεων στο iGaming, και η μητρική εταιρεία της, η Novomatic, ανακοινώνουν την απόκτηση της AbZorba Games – ενός παγκόσμιου διοργανωτή και εκδότη λογισμικού κοινωνικών παιχνιδιών τύχης για την κινητή τηλεφωνία, με έδρα στις ΗΠΑ και την Ελλάδα.

Η AbZorba Games ιδρύθηκε το 2011 και δημιουργεί επιτυχημένα παιχνίδια τύχης πολλών παικτών για κινητά. Έφτασε στην επίζηλη κορυφαία θέση του καταλόγου των τίτλων ‘Cards & Casino’ της iTunes ΗΠΑ. Επιπλέον, διαθέτει Blackjack για Android πολλών παικτών με τη μεγαλύτερη διάδοση παγκοσμίως. Η εταιρεία διαχειρίζεται τα Live Blackjack21™, Live Roulette™, Live Poker™ και Hot2Slot™ που είναι διαθέσιμα για Android και iOS. Περισσότεροι από 6 εκατομμύρια παίκτες από πολλές χώρες έχουν παίξει με τα παιχνίδια της AbZorba, απολαμβάνοντας όπως στο Λας Βέγκας γνήσια ψυχαγωγικά, εξαιρετικά όμορφα και κοινωνικά φιλικά συναισθήματα. Η AbZorba αποτελεί επίσης ιδρυτικό μέλος και συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο της Διεθνούς Ένωσης Κοινωνικών Παιχνιδιών (International Social Games Association, ISGA).

Η αγορά της Abzorba και το χαρτοφυλάκιό της με τις σειρές κορυφαίων προϊόντων στο πεδίο των εφαρμογών (apps) για κοινωνικά παιχνίδια τύχης σε συσκευές κινητής τηλεφωνίας συμπληρώνουν άψογα το τρέχον χαρτοφυλάκιο κοινωνικών παιχνιδιών τύχης της Greentube και θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο τον διαδραστικό κλάδο της NOVOMATIC σε αυτή τη σημαντική αγορά.

Τα ιδρυτικά μέλη της AbZorba, Άντριου Χιούζ [Andrew Hughes] και Εμμανουήλ Μοσχούς [Emmanouil Moschous] συνεισφέρουν την πλούσια πείρα τους στα πεδία των τηλεπικοινωνιών και της ψυχαγωγίας στην κινητή τηλεφωνία και θα συνεχίσουν να κατευθύνουν την επιταχυνόμενη ανάπτυξη από τις κορυφαίες διευθυντικές θέσεις τους.

«Η Greentube είναι πρωτοπόρος στον τομέα διαδικτυακών παιχνιδιών ψυχαγωγίας επί πληρωμή στην Ευρώπη. Έχουμε αποδεδειγμένο ιστορικό επιτυχημένων αποκτήσεων και ενσωματώσεων νεοφυών εταιρειών διαδικτυακής τεχνολογίας παιχνιδιών σε παγκόσμια κλίμακα. Χάρη στην πρόσβαση σε νέες αγορές και τους διαθέσιμους πόρους σε όλο το εύρος της εταιρείας, είμαστε σε θέση να δημιουργούμε νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες σε συνεργασία με τους ιδρυτές αυτών των «Κόμβων Καινοτομίας» και, με αυτόν τον τρόπο, να επιταχύνουμε τη διατηρήσιμη ανάπτυξη για ολόκληρο τον Όμιλο εταιρειών της Greentube», δήλωσε ο Τόμας Γκραφ [Thomas Graf], διευθύνων σύμβουλος (CEO) της Greentube.

«Θεωρούμε απολύτως συναρπαστικό το γεγονός ότι η AbZorba συνδέεται με τη διάσημη Novomatic Group. Διαισθανθήκαμε ήδη από την αρχή των συζητήσεών μας την απόλυτη ευθυγράμμιση του οράματος των κορυφαίων τίτλων μας σε παιχνίδια τύχης και πιστεύουμε ότι η συμμαχία μας θα προσφέρει τη βέλτιστη πλατφόρμα για τη συνδυασμένη επιτυχία μας», δήλωσε ο Άντριου Χιούζ [Andrew Hughes], διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής της AbZorba Games.