Η start-up PaperFlies εγκαινιάζει ένα εργαλείο έμπνευσης για το περιπλανώμενο ταξιδιώτη.

    Από: Startup Team

Ξεκινώντας από σήμερα η λειτουργία για  έμπνευση από την  PaperFlies είναι έτοιμη για χρήση.Η start-up με κύριο περιεχόμενο την μηχανή αναζήτησης αεροπορικών εισιτηρίων, έχει σαν στόχο τους ταξιδιώτες που δεν έχουν συγκεκριμένο προορισμό στο μυαλό τους.

Ένα πολύ γνωστό πρόβλημα για τους παραθεριστές είναι η θέλησή τους να ταξιδέψουν, χωρίς να ξέρουν που να πάνε. Το 61% χρησιμοποιεί το διαδίκτυο ως την πιο σημαντική πηγή έμπνευσης. Ποια πόλη να επιλέξετε για ένα ταξίδι σε πόλη; Ποιος είναι ο καλύτερος προορισμός για ένα σαφάρι; Σήμερα η απάντηση σε τέτοια ερωτήματα γίνεται σημαντικά απλούστερη. Η νέα εμπνευσμένη λειτουργία της PaperFlies συγκρίνει την διάρκεια του ταξιδιού και τις τιμές των εισιτηρίων της πτήσης σύμφωνα με το ταξιδιωτικό θέμα. Όταν ο ταξιδιώτης επιλέγει ένα θέμα, για παράδειγμα ένα «ταξίδι στην πόλη», μια εξατομικευμένη ταξιδιωτική σελίδα δημιουργείται.

Αυτή η σελίδα εμφανίζει τουλάχιστον 10 προορισμούς με τις αντίστοιχες τιμές τους. Ίσως αρχικά σκεφτήκατε ότι θα πάτε για μια απόδραση το σαββατοκύριακο στη Ρώμη, αλλά μέσα από μια εύκολη σύγκριση των δυνατοτήτων καταλήγετε να επιλέξετε την Βαλένθια. Με αυτό τον τρόπο οι ταξιδιώτες επιτρέπουν στον εαυτό τους να εμπνευστούν από ένα άγνωστο προορισμό ή να κάνουν μια επιλογή με βάση τη φθηνότερη τιμή.  Ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα είναι η έμπνευση που στο τέλος εκδηλώνεται ως μια επιλογή.

«Έψαχνα για ένα περιπετειώδες ταξίδι, χρειάστηκε μια εβδομάδα μέχρι να βρω 6 πιθανούς προορισμούς. Μετά από αυτό, το κυνήγι για την φθηνότερη τιμή ξεκινά. Ήταν σαφές ότι η διαδικασία αυτή θα έπρεπε να είναι βελτιωμένη». – Jens Steenhuis (συν-ιδρυτής)

«Γνωρίζουμε ότι πολλοί άνθρωποι επιθυμούν να πάνε σε ένα citytrip. Η πλειοψηφία έχει συγκεκριμένα στοιχεία, αλλά ποτέ δεν έχει ένα συγκεκριμένο προορισμό. Έχουν πάντα πολλαπλούς προορισμούς στο μυαλό τους και τελικά αφήνουν την τιμή να καθορίσει την επιλογή τους. Το νέο εμπνευσμένο εργαλείο μας έχει σχεδιαστεί ειδικά για αυτούς τους τύπους των ταξιδιωτών». – Bob Stolk (συν-ιδρυτής)

Εκτός από τις 12 επιλογές σχετικά με τις κατηγορίες ταξιδιού είναι επίσης δυνατό να δημιουργήσετε το δικό σας θέμα. Με αυτό τον τρόπο ο χρήστης μπορεί να συγκρίνει το πολλαπλάσιο των αγαπημένων προορισμών του με ένα μόνο ερώτημα. Αυτό σημαίνει ότι η PaperFlies είναι η πρώτη μηχανή σύγκρισης αεροπορικών εισιτηρίων, όπου ο ταξιδιώτης δεν περιορίζεται σε έναν μόνο προορισμό, όταν κάνει αναζήτηση.

Σχετικά με PaperFlies

Η start-up PaperFlies εγκαινιάζει ένα εργαλείο έμπνευσης για το περιπλανώμενο ταξιδιώτη.

Πριν 2 χρόνια ιδρύθηκε η  PaperFlies.com λόγω της απογοήτευσης για την ασάφεια της αγοράς αεροπορικών εισιτηρίων. Δύο νέοι επιχειρηματίες (Jens Steenhuis και ο Bob Stolk) το βλέπουν ως αποστολή τους να φέρουν τη σαφήνεια και τη διαφάνεια για τους καταναλωτές. Πολλοί ταξιδιώτες χρησιμοποιούν ήδη τον αλγόριθμο αναζήτησης, που προσφέρει καθημερινά τις καλύτερες προσφορές. Η  έμπνευση είναι το πρώτο βήμα για την πραγματοποίηση των περισσότερο εξατομικευμένων προσφορών.