Ένα μοναδικό 3ήμερο στο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας !

    Από: Startup Team

Αύριο ανοίγει τις πύλες του στο Μέγαρο Μουσικής το φετινό Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας. Το Πανόραμα αποτελεί τα τελευταία χρόνια το μεγαλύτερο πολυσυνέδριο που μπορεί να δώσει τις κατάλληλες κατευθύνσεις στη νέα γενιά αλλά και όχι μόνο. Είναι πολύ σημαντικό πως μέσα σε ένα συνέδριο παρατηρούμε πολλούς και διαφορετικούς κλάδους της οικονομίας. Από αυτούς τους κλάδους πολλοί από τους πρωταγωνιστές έρχονται σε επαφή με το κοινό δίνοντάς τους τις πιο σημαντικές πληροφορίες αλλά και την κατάλληλη κατεύθυνση για να συνεχίσουν ή να εκκινήσουν την καριέρα τους στον κλάδο της αρεσκείας τους.

Είναι σημαντικό ότι απευθύνεται σε νέους διαφορετικών επαγγελμάτων

Το Πανόραμα δεν απευθύνεται μόνο σε αποφοίτους ή φοιτητές οικονομικών και διοικητικών σχολών. Απευθύνεται σε μαθηματικούς , σε φαρμακοποιούς, σε μηχανικούς, σε χημικούς, σε βιολόγους και σε πολλούς ακόμη κλάδους.

Δίνεται έτσι η δυνατότητα όλοι οι ενδιαφερόμενοι να βρεθούν σε ένα χώρο συνάντησης, να ανταλλάξουν απόψεις και βέβαια να απευθυνθούν στα άτομα εκείνα που θα τους δώσουν την κατάλληλη κατεύθυνση για να λάβουν τις καλύτερες αποφάσεις.

Ένα βήμα μετά

Πολλές φορές αναμένουμε κάτι πάρα πολύ και μετά το πέρας των ημερών το ξεχνάμε, με αποτέλεσμα να μην λάβουμε το μέγιστο δυνατό. Το Πανόραμα όμως δεν τελειώνει μέσα σε 3 ημέρες. Και πως γίνεται αυτό; Μέσω των Business Days. Τα Business Days είναι μία από τις μεγαλύτερες ευκαιρίες για τους νέους να βρεθούν μέσα σε πολλές από τις μεγαλύτερες εταιρίες στην Ελλάδα, να γνωρίσουν τους ανθρώπους των εταιριών αυτών αλλά και τον τρόπο που λειτουργούν και δραστηριοποιούνται.

Κάποιες από τις εταιρίες που ανακοινώθηκαν και στη σελίδα που διατηρεί το Πανόραμα στο facebook είναι: Google, Vivartia, Accenture, Costa Navarino (διήμερο Business Day στη Μεσσηνία), OTE – Cosmote, Vodafone, Wind, Samsung, ΙΚΕΑ, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, EY, Famar, Intralot, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Metlife, Mondelez, Novartis, Ολυμπιακή Ζυθοποιία, Oracle, Pharmathen, Πλαίσιο, ΣΦΕΕ, Upstream και AXA Ασφαλιστική.

Με 24 συνολικά εταιρίες κατά την περίοδο 27 Απριλίου έως και 10 Ιουνίου, τα φετινά Business Days αναμένεται να προσελκύσουν πολλούς περισσότερους νέους που θα αποφασίσουν να επισκεφτούν το Πανόραμα και να δηλώσουν συμμετοχή.

3 ημέρες που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς

Περισσότεροι από 160 εισηγητές – Διευθύνοντες Σύμβουλοι και ανώτατα στελέχη πολυεθνικών εταιρειών, επιτυχημένοι επιχειρηματίες, startupper και ερευνητές – θα παρουσιάσουν τις τάσεις και τις ευκαιρίες που προσφέρονται για επιχειρηματικότητα και απασχόληση σε διάφορους κλάδους της οικονομίας.

Θα υπάρξουν πολλά workshops, συζητήσεις χωρίς ατζέντα αλλά και οι συζητήσεις επίσης στρογγυλής τραπέζης.

Εγγραφές και Περισσότερες Πληροφορίες

Μπορείτε να δείτε όλο το πρόγραμμα του Πανοράματος στην επίσημη ιστοσελίδα του, όπως και όλες τις πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν.

Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε εδώ online ή και στην είσοδο το 3 ήμερο 20 -22 Μαρτίου που θα πραγματοποιηθεί. Το κόστος είναι πολύ μικρό και το καλύτερο για κάποιον θα είναι να παρακολουθήσει όλο το 3ήμερο και να ωφεληθεί ακούγοντας πολλές και τεκμηριωμένες απόψεις από επιτυχημένους ανθρώπους.