Εκδήλωση «Venturing Smart in the Agro-Food Sector» – 31 Μαρτίου 2015 – 18:00

    Από: Startup Team

Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στην πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση «Venturing Smart in the Agro-Food Sector» που διοργανώνει η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του ΟΠΑ σε συνεργασία με το Ίδρυμα Konrad Adenauer της Ελλάδος και τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου.

Πρόκειται για τη 2η από τη σειρά εκδηλώσεων συζήτησης (discussion series) της σειράς «The Spirit ofEntrepreneurship», κατά την οποία ελληνικές και διεθνείς νεοφυείς επιχειρήσεις (start-ups) με αξιόλογες πορείες θα μοιραστούν μαζί μας τις εμπειρίες τους από την ανάπτυξή τους και θα συζητήσουν για τις ευκαιρίες του τομέα αλλά και τους τρόπους για να αναπτυχθούν οι επιχειρήσεις του τομέα στο διεθνές περιβάλλον.

Πληροφορίες  για την προηγούμενη εκδήλωση της σειράς μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο.

Στην εκδήλωση συμμετάσχουν πολύ αξιόλογες επιχειρήσεις, όπως η «WeDeliverTaste», «Οίκος Αδαμαντίνα», «FarmersRepublic» και «Unismack».

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31 Μαρτίου 2015 και ώρα 18:00 στην αίθουσα Green Garden του Radisson Blu Park Hotel, στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας 10, κοντά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Παρακαλούμε να εγγραφείτε ως τις 30 Μαρτίου 2015 για την καλύτερη διαχείριση της εκδήλωσης.

Πρόγραμμα Εκδήλωσης

Εκδήλωση «Venturing Smart in the Agro-Food Sector» - 31 Μαρτίου 2015 - 18:00