Workshop Γλώσσας Προγραμματισμού Swift 25 & 26 Απριλίου, CoLab Heraklion

    Από: Startup Team

To CοLab Heraklion, το πρώτο Co-Working space της πόλης του Ηρακλείου,   θα διοργανώσει διήμερο workshop για την γλώσσα προγραμματισμού Swift, στις  25 (12:00-15:00) και στις 26 Απριλίου 2015 (12:00-15:00) στο xώρο του CoLab, με εισηγητή τον Αγησίλαο Τσαραμπουλίδη ( Student & iOS Developer). Σκοπός του workshop είναι η διάχυση γνώσης για την καινοτόμα  γλώσσα προγραμματισμού Swift που ανέπτυξε η Apple, για τη  δημιουργία applications για συσκευές iOS. (developer.apple.com/swift/).

To Workshop απευθύνεται σε φοιτητές που θέλουν να αναπτύξουν  programming skills στην Swift,  σε προγραμματιστές που δεν έχουν ασχοληθεί με iOS Development αλλά έχουν βασικές γνώσεις της γλώσσας C  σε όσους επιθυμούν να ξεκινήσουν να προγραμματίζουν στην Swift για να φτιάξουν τις δικές τους εφαρμογές για iOS συσκευές καθώς και σε αρχάριους προγραμματιστές που προγραμματίζουν στην Swift.

Tις δυο αυτές μέρες οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν γνώσεις Swift, θα γνωρίσουν το Xcode και θα μάθουν να χτίζουν applications για συσκευές iOS από το μηδέν.   H συμμετοχή στο workshop είναι επι πληρωμή ,  οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κλείσουν τη θέση τους εγκαίρως στο eventora στο παρακάτω link www.eventora.com/en/Events/swift_workshop

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον ιδιοκτήτη του CoLab Heraklion Μιχάλη Φιλιππίδη.

Mail: mixalisfilippidis@gmail.com

Facebook page: www.facebook.com/CoLabHeraklion