To epixeiro.gr νέο μέλος του IAB Hellas

    Από: Startup Team

Νέο μέλος του IAB Hellas (Interactive Advertising Bureau Hellas) έγινε πρόσφατα το epixeiro.gr της εταιρείας Infinitas Multimedia, Internet & Communications.

Mε κύρια δραστηριότητα τη διαχείριση και την εμπορική εκμετάλλευση του epixeiro.gr, η Infinitas παρέχει ολοκληρωμένες on-line διαφημιστικές υπηρεσίες στους πελάτες της.

Tο epixeiro.gr είναι η μεγαλύτερη ηλεκτρονική πύλη για την επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα. Μπήκε δυναμικά στο προσκήνιο σε μία εποχή που η ίδια η επιχειρηματικότητα είναι στο προσκήνιο και αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα για τη χώρα. Επιδίωξη του δεν είναι να προσφέρει απλή ενημέρωση για επιχειρήσεις, αλλά να γίνει το μέσο μιας άμεσης, συνεχούς και διαδραστικής επικοινωνίας της επιχειρηματικής κοινότητας, που ενθαρρύνει και υποστηρίζει ενεργά επιχειρηματικές πρωτοβουλίες.

Στόχος του επίσης, είναι να αποτελέσει μια πλατφόρμα πληροφόρησης για το επιχειρείν, έναν χώρο όπου νεοσύστατες και υφιστάμενες επιχειρήσεις -μικρές, μεσαίες ή μεγάλες-, υποψήφιοι επενδυτές, ελεύθεροι επαγγελματίες, ιδιώτες, και φοιτητές θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις γνώσεις που τους δίνονται για να ενισχύσουν την επιχειρηματική τους κουλτούρα.

Το ΙΑΒ Hellas ιδρύθηκε το 2001 και από τότε αποτελεί τον κλαδικό φορέα των εταιρειών που ασχολούνται με όλες τις μορφές του digital και interactive marketing. Αποτελεί μέρος ενός παγκόσμιου δικτύου που έχει καθιερωθεί ως το αρμόδιο για τη διάδοση και υιοθέτηση της ψηφιακής πλατφόρμας στο χώρο της εμπορικής επικοινωνίας, με το οποίο μοιράζεται γνώση και εμπειρία, και είναι ενεργό μέλος του IAB Europe.

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του έγκειται στο γεγονός πως το ΙΑΒ εκφράζει και αποτελείται από εταιρείες από όλους τους τομείς της digital & interactive αγοράς, ήτοι διαφημιζόμενους, traditional & digital agencies, media shops και άλλους ενδιάμεσους στην αλυσίδα (ad networks), online media που δέχονται διαφήμιση αλλά και τρίτους στην αλυσίδα του digital advertising, όπως παρόχους τεχνολογίας (ISP’s, Ad Servers, Mobile Marketing, Digital Signage) και εταιρείες ερευνών.