Open Coffee Athens LXXII – Tourism

    Από: Startup Team

Το απόγευμα αυτής της Παρασκευής, 24 Απριλίου, η αθηναϊκή κοινότητα του τεχνολογικού επιχειρείν ανανεώνει το ραντεβού της στο Μουσείο Μπενάκη της οδού Πειραιώς για ένα Open Coffee που θα έχει αντικείμενο startups οι οποίες δραστηριοποιούνται στον κλάδο του τουρισμού.

Επί σκηνής πρόκειται να βρεθούν οι εξής:

  • Η Μάγκυ Κοντού, συνιδρύτρια της SimpleApps, θα παρουσιάσει το Τourismart, ένα all-in-one mobile app solution που βοηθά τους ξενοδόχους να προσφέρουν τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου στο smartphone του επισκέπτη και να διαχειριστούν τα αιτήματά του.
  • Οι Γιάννης ΝούσηςΣτέφανος Βασδέκης θα παρουσιάσουν την Travelmyth, τη μηχανή αναζήτησης ξενοδοχείων που προτείνει τα καλύτερα ξενοδοχεία ανάλογα με τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις των χρηστών και συγκρίνει τις τιμές τους στα sites κρατήσεων.
  • Η Αγγελική Παπαγιαννοπούλου, ιδρύτρια, θα παρουσιάσει την Offerial, μία εταιρεία που αυξάνει τις κρατήσεις των ξενοδοχείων με τεχνικές παροχής εξατομικευμένης πληροφορίας πάνω στην ιστοσελίδα των ξενοδοχείων.
  • Αχιλλέας Χατζηνίκος, ιδρυτής, θα παρουσιάσει το TripInView, την εταιρεία που απεικονίζει για πρώτη φορά από ελικόπτερο με εκατοντάδες χιλιάδες φωτογραφίες και εκατοντάδες ώρες βίντεο ολόκληρη την ελληνική ακτογραμμή και όχι μόνο.
  • Ο Νίκος Αναγνώστου, ιδρυτής, θα παρουσιάσει το Discoveroom, την υπηρεσία που φιλοδοξεί να δώσει τη δυνατότητα σε όλα τα μικρά καταλύματα να δραστηριοποιηθούν για πρώτη φορά ηλεκτρονικά.

Η προσέλευση για τον πρώτο καφέ ξεκινά στις 18.00, οι παρουσιάσεις στις 19.00, ενώ το κυρίως μέρος –αυτό του networking– συνεχίζεται αμέσως μετά. Η συμμετοχή είναι, εξ’ ορισμού, δωρεάν και ανοικτή για κάθε ενδιαφερόμενο. Λίστα συμμετεχόντων και περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο σχετικό facebook event. Να είστε εκεί!