Πέντε πράγματα που πρέπει να κάνετε πριν την επόμενη σας συνέντευξη

    Από: Startup Team
πηγή: fortunegreece.com

Θέλετε να εντυπωσιάσετε τον υπεύθυνο προσλήψεων; Δείτε πως θα το καταφέρετε.

Έχετε άγχος να μιλήσετε μπροστά σε κοινό; Φοβάστε μήπως χάσετε τα λόγια σας ή κάνετε κάποιο σαρδάμ; Οι συνεντεύξεις για μια θέση εργασίας λειτουργούν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, προκαλώντας πανικό σε αρκετούς υποψηφίους.

Έχουμε για εσάς μικρά μυστικά που θα σας ηρεμήσουν, λίγο πριν περάσετε τη πόρτα της εταιρείας που σας ενδιαφέρει.

Ας τα δούμε.

Μάθετε τα πάντα για τη δουλειά

Η θέση για την οποία κάνετε αίτηση πρέπει να γίνει η «καλύτερη σας φίλη». Πρέπει να μάθετε να πάντα γι αυτή και να θέλετε να τη «βελτιώσετε».

Δείτε τι ακριβώς απαιτεί η θέση και τι χρειάζεται για να είστε οι καλύτερη στη θέση αυτή. Πρέπει να μπορείτε να απαντήσετε σε κάθε ερώτηση κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Έτσι, θα μπορέσετε να προσαρμοστείτε πιο εύκολα. Στη συνέχεια μπορείτε να προτείνετε ιδέες ώστε να κάνετε την εργασία σας ακόμα πιο ενδιαφέρουσα και απαραίτητη!

Ερευνήστε την εταιρεία

Πρέπει να ξέρετε τα πάντα για τη θέση εργασίας, αλλά και για την ίδια την εταιρεία. Πόσα χρόνια λειτουργεί, ποια η πορεία της, τα οικονομικά της στοιχεία, το ποσοστό υπαλλήλων που αποχωρούν, τη κουλτούρα τους, τη πολιτική και τη στρατηγική τους και τόσα ακόμα. Κάθε λεπτομέρεια μπορεί να φανεί χρήσιμη. Να θυμάστε πως οι εταιρείες δε ψάχνουν μόνο τους σωστούς υπαλλήλους, αλλά και τα σωστά άτομα.

διαβάστε περισσότερα εδώ:
fortunegreece.com