Το Pinnatta διαθέσιμο μέσω του Facebook Messenger

    Από: Startup Team

To Pinnatta, η υπηρεσία διαδραστικών μηνυμάτων, ανακοίνωσε σήμερα τη νέα της εφαρμογή “Pinnatta for Messenger”. Η εταιρεία -που είναι μέλος του FBStart Accelerator- επιλέχθηκε ως μια από τις πρώτες εφαρμογές που θα γίνουν διαθέσιμες στη νέα πλατφόρμα του Facebook για το Messenger.

Το νέο app είναι διαθέσιμo δωρεάν για συσκευές Android, iPhone αλλά και iPad. Η πρώτη έκδοση προσφέρει στους χρήστες μια μεγάλη γκάμα βίντεο-μηνυμάτων και όχι τις διαδραστικές κάρτες, όπως έχουμε συνηθίσει. Σκοπός της εφαρμογής, σύμφωνα με την εταιρεία, είναι να κάνει πιο ευχάριστη την καθημερινή επικοινωνία μέσω του Messenger, αλλά και να επιτρέψει στους χρήστες να αντικαταστήσουν τα κείμενά τους με οπτικοποιημένα μηνύματα.

Η ενσωμάτωση του Pinnatta στο Facebook Messenger πρακτικά δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του Messenger να εμπλουτίσουν τις συζητήσεις τους, αξιοποιώντας τα designs του Pinnatta με ένα μόνο click. Ένα νέο στοιχείο είναι πως τα Pinnattas αυτά είναι πλέον διαθέσιμα τόσο σε desktop όσο και σε mobile.

Η επόμενη έκδοση αναμένεται άμεσα και θα προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη βιβλιοθήκη μηνυμάτων και ψηφιακών καρτών, περισσότερες δυνατότητες εξατομίκευσης και διαδραστικότητας καθώς και μεγάλη συλλογή από stickers. Η εταιρεία μάλιστα, έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα χρήσης χαρακτήρων της Disney, της Pixar, της Μiramax και της Dreamworks μεταξύ άλλων.

Pinnatta for messenger app

Περισσότερες πληροφορίες στο www.pinnatta.com