Πώς ο Στιβ Τζομπς άλλαξε τον κόσμο

    Από: Startup Team
πηγή: fortunegreece.com

Ο CEO της Apple, Tim Cook, παρότρυνε σε ομιλία του τους απόφοιτους του George Washington University να ακολουθήσουν τα βήματα του Steve Jobs.

Ο διευθύνων σύμβουλος της AppleΤιμ Κουκ, παρευρέθηκε στην τελετή αποφοίτησης του Πανεπιστημίου George Washington και στο πλαίσιο αυτής παραχώρησε μία ομιλία στην οποία αναφέρθηκε εκτενώς στον Steve Jobs, παροτρύνοντας τους απόφοιτους να ακολουθήσουν τα βήματά του.

Πολλοί βλέπουν τη δουλειά ως μία βαρετή αγγαρεία – μια άποψη που ο Tim Cook είπε ότι μοιραζόταν μέχρι το 1997, όταν και άρχισε να δουλεύει στην Apple. Όπως εξήγησε, ο Steve Jobs ήταν ο άνθρωπος που τον έκανε να αμφισβητήσει ό,τι πίστευε μέχρι τότε. «Πάντα πίστευα ότι η δουλειά είναι δουλειά. Υπήρχαν πράγματα που ήθελα να αλλάξω στον κόσμο, αλλά νόμιζα πως αυτό έπρεπε να το κάνω στον ελεύθερο χρόνο μου.

Ο Steve δεν το έβλεπε έτσι. Εκείνος με έπεισε ότι αν δημιουργούσαμε σπουδαία προϊόντα, θα μπορούσαμε να αλλάξουμε τον κόσμο». Ως παράδειγμα, ο Cook έφερε τα iPads, τοους υπολογιστές Mac και τα iPhones που επιτρέπουν σε τυφλούς ανθρώπους να επικοινωνούν με τους φίλους και την οικογένειά τους.

διαβάστε περισσότερα εδώ:
fortunegreece.com