Δυναμική παρουσία της METALOUMIN S.A στην Έκθεση Φ/Β “ SONEX 2015” στο Αμάν της Ιορδανίας

    Από: Startup Team

Η  Μetaloumin S.A επιδιώκοντας να ενισχύσει την παρουσία της σε χώρες της Μέσης Ανατολής με αναδυόμενες αγορές ενέργειας συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην διεθνή έκθεση “SONEX 2015Solar Near East Exhibition and Forum”. Η έκθεση  που διοργανώνεται για 8η συνεχή χρονιά και αποτελεί σημείο αναφοράς και συνάντησης για τη βιομηχανία των Φ/Β,  πραγματοποιήθηκε από 18 έως 21 Μάιου 2015 στο εκθεσιακό κέντρο Amman International Motors Show στο Aμάν της Ιορδανίας με την υποστήριξη του Υπουργείου Ενέργειας και Φυσικών Πόρων.

Στην έκθεση – που φιλοξενήθηκε σε ένα χώρο 13,000 τ.μ. – συμμετείχαν περισσότεροι από 100 εκθέτες & οργανισμοί από χώρες όπως η Γερμανία, Ιταλία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Κίνα, Ινδία, Τουρκία, Πολωνία, Ιορδανία και Ελλάδα ενώ το έντονο ενδιαφέρον του κοινού μεταφράστηκε με ιδιαίτερα μεγάλη προσέλευση αφού οι  εμπορικοί επισκέπτες ξεπέρασαν τις 10.000 συμβάλλοντας στη συγκέντρωση προμηθευτών, κατασκευαστών, επιστημονικών και επιχειρηματικών φορέων που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των φωτοβολταϊκών και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Η Metaloumin S.A βρέθηκε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει στους επισκέπτες της έκθεσης αντιπροσωπευτικό δείγμα των καινοτόμων συστημάτων στήριξης Φ/Β που διαθέτει, με δυνατότητα ανοδείωσης για οικιακές εγκαταστάσεις και βιομηχανικές οροφές προβάλλοντας παράλληλα και μεγάλα έργα της που πραγματοποιήθηκαν διεθνώς ενώ εξειδικευμένοι μηχανικοί της εταιρίας παρείχαν τεχνική ενημέρωση σε τοπικές κατασκευαστικές εταιρίες και επενδυτές.

 

Η ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ Α.Ε.Β.Ε. είναι από τις πρώτες βιομηχανίες διέλασης αλουμινίου στην Ελλάδα. Δραστηριοποιείται από το 1969 στον τομέα της παραγωγής προφίλ αλουμινίου για αρχιτεκτονικές εφαρμογές (πόρτες και παράθυρα) και ειδικές κατασκευές (σκάλες, φωτιστικά, θερμοκήπια κλπ.) ενώ από το 2009  έχει εξειδικευτεί και δραστηριοποιείται έντονα στο σχεδιασμό και την παραγωγή σταθερών και ρυθμιζόμενων βάσεων στήριξης αλουμινίου για φωτοβολταϊκούς συλλέκτες σε αγρούς, βιομηχανικές στέγες και οικιακές εγκαταστάσεις (κεραμοσκεπές και δώματα ).

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site της εταιρίας: www.metaloumin.gr