EStaff: Πλατφόρμα Διαχείρισης Προσωπικού σε πραγματικό χρόνο

    Από: Startup Team

Το Εstaff (www.estaff.gr) είναι μια καινοτόμος πλατφόρμα Διαχείρισης Προσωπικού που στηρίζεται στην απλότητα χρήση του, στην καινοτομία και στην πληροφόρηση  σε πραγματικό χρόνο.

Οι εργαζόμενοι μπορούν να παρακολουθούν ανά πάσα στιγμή την προσωπική τους καρτέλα μέσα από το κινητό τους (ώρες εργασίας, ρεπό, ιστορικό, πρόγραμμα εργασίας) ,αλλά και ο εργοδότης ή  Δ/νη Ανθρωπίνων Πόρων, μπορεί να βλέπει ανά πάσα στιγμή από τον υπολογιστή, κινητό, tablet  την αναλυτική εικόνα των εργαζομένων (ποιοι  εργάζονται τώρα, σε ποιο γεωγραφικό σημείο, σε ποια θέση κτλ. Η μισθοδοσία του κάθε εργαζόμενου μπορεί να εξαχθεί αυτόματα από την πλατφόρμα.

Περιγραφή :

EStaff: Πλατφόρμα Διαχείρισης Προσωπικού σε πραγματικό χρόνο

H πλατφόρμα δίνει την δυνατότητα στην επιχείρηση να πραγματοποιεί διαχείριση προσωπικού σε πραγματικό χρόνο μέσω tablet.

Εγκαθίσταται tablet με την εφαρμογή estaff εντός της επιχείρησης. Ο εργαζόμενος κατά την άφιξη του στην επιχείρηση , επιλέγει από την εφαρμογή το όνομα του και πληκτρολογεί τον προσωπικό του κωδικό. Η εφαρμογή τραβάει φωτογραφία  για την πιστοποίηση του εργαζομένου. Ο εργαζόμενος είναι ενημερωμένος για την φωτογραφία καθώς θα έχει δώσει την έγκριση του μέσα από τους όρους χρήσης. Η πλατφόρμα ενημερώνει  τον εργαζόμενο για τα στοιχεία άφιξης (ώρα, ημερομηνία)

Η ίδια διαδικασία  γίνεται μετά το πέρας της εργασίας. Με την φωτογραφία η επιχείρηση πιστοποιεί ότι είναι ο ίδιος ο εργαζόμενος και κατά την αναχώρηση.

Κατά την διάρκεια της εργασίας, η επιχείρηση μπορεί να βλέπει ποιοι εργαζόμενοι δουλεύουν και σε ποιο τομέα και περιοχές. Για παράδειγμα αλυσίδες καταστημάτων, πότε και πόση ώρα κάνουν διάλλειμα κτλ.

Στο τέλος του μήνα , η πλατφόρμα  διαθέτει αναλυτικά την ώρα εισόδου – εξόδου του εργαζομένου, τις συνολικές ώρες εργασίας και επομένως μπορεί να εξαχθεί αυτόματα η μισθοδοσία ανά εργαζόμενο.

  • Καταγραφή Ώρας Εισόδου – Εξόδου Εργαζομένου
  • Πιστοποίηση Εργαζομένου μέσω Φωτογραφίας
  • Online Εργαζόμενος (ποιος δουλεύει τώρα)
  • Συνολικές Ώρες ανά ημέρα/ εβδομάδα/ μήνα
  • Πρόβλεψη γα αυτοματοποίηση μισθοδοσίας
  • Οnline/offline mode (δουλεύει και χωρίς internet)
  • Υποστήριξη Πολλαπλών Γλωσσών
  • Καρτέλα Εργαζομένου που μπορεί να την παρακολουθεί ο ίδιος ο εργαζόμενος για τις ώρες και ημέρες εργασίας)