MITEF GREECE STARTUP COMPETITION | Ανακοίνωση των 10 finalists που προκρίνονται στην τελική φάση του διαγωνισμού

    Από: Startup Team

Σε συνέχεια της ολοκλήρωσης του δεύτερου γύρου του διαγωνισμού MITEF Greece  Startup  Competition, που οργανώνει για πρώτη χρονιά το MIT Enterprise Forum Greece συμβάλλοντας ενεργά στην ανάπτυξη, την ποιοτική αναβάθμιση και την προώθηση ελληνικών νεοφυών επιχειρήσεων στον τομέα της τεχνολογίας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τις 10 ομάδες που προκρίνονται στoν τελικό γύρο του διαγωνισμού.

 

Οι 10 startups που αναδείχθηκαν μέσα από τη δεύτερη διαγωνιστική διαδικασία παρουσίασης των επιχειρηματικών σχεδίων τους ενώπιον αξιόλογων κριτών-μελών της ελληνικής και διεθνούς επιχειρηματικής και επενδυτικής σκηνής είναι, σε αλφαβητική σειρά, οι ακόλουθες:

Care Across

eLearning Industries Ltd. – MyeTutor.org

Eventora Connect

JoinCargo

Mist.io

Nestcargo

Reportbrain Limited

RTsafe

SkyRobotics

TomoTECH

 

Σημειώνεται πως οι 3 τελικοί νικητές θα διεκδικήσουν χρηματικά έπαθλα και βραβεία με τη μορφή παρεχόμενων υπηρεσιών. Ανάμεσα στα βραβεία σε μορφή υπηρεσιών συγκαταλέγονται: νομική συμβουλευτική υποστήριξη σε Ελλάδα και Η.Π.Α., χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, εργαλεία ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού, δωρεάν επαγγελματική στέγαση στην Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και δυνατότητα συμμετοχής στο International Accelerator, Austin, Texas. Ωστόσο βασικό και κυριότερο όφελος για τους νικητές αποτελεί η διεθνής αναγνώριση. Ειδικότερα, οι νικητές θα έχουν την ευκαιρία να προβληθούν μέσα από το MITEF Global, το διεθνές μη κερδοσκοπικό δίκτυο, που ασχολείται με την καινοτομία και την τεχνολογική επιχειρηματικότητα, ενώ ήδη παρουσιάστηκαν εκτενώς στο έγκριτο και διεθνώς αναγνωρισμένο περιοδικό MIT Technology Review, το οποίο καλύπτει τον διεθνή χώρο των επιστημών, της τεχνολογίας και της καινοτομίας.

 

To MIT Enterprise Forum Greece σας προσκαλεί στην τελετή λήξης και απονομής του διαγωνισμού που θα πραγματοποιηθεί την 1η Ιουλίου 2015, 18:00 μ.μ., στο ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος, στα πλαίσια του 3rd Hellenic Forum for Science, Technology & Innovation. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι 10 ομάδες θα παρουσιάσουν μπροστά στο κοινό τις ιδέες τους και η κριτική επιτροπή θα επιλέξει τις 3 νικήτριες ομάδες, οι οποίες θα αποδείξουν:

 

α) σημαντική βελτίωση της αξίας της επιχειρηματικής τους πρότασης και

β) τις σημαντικότερες προοπτικές εμπορικής αξιοποίησης και ανταγωνιστικής παρουσίας στη διεθνή αγορά.

 

Η συμμετοχή στην εκδήλωση απονομής των βραβείων MITEF Greece Startup Competition, είναι δωρεάν απαιτείται όμως η εγγραφή σας. Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο: Finals & Awards Ceremony

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τον ιστοσελίδα www.mitefgreece.org και τα social mediaτου ΜΙΤΕF Greece.