Πόσες Ημέρες έχεις να μπεις στο STARTUP.GR? Δες τι έχασες 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Συνέντευξη στο Startup.gr: Τάσος Καραγιάννης, Aptter.

Συνέντευξη στο Startup.gr: Τάσος Καραγιάννης, Aptter.
Ημερομηνία: 22/06     Εμφανίσεις: 2933

Σπούδασα πληροφορική στο πανεπιστήμιο των Ιωαννίνων, όπου συνέχισα εκεί και για τις μεταπτυχιακές μου σπουδές. Με την ολοκλήρωση των σπουδών εργάστηκα για 5 χρόνια ως προγραμματιστής web εφαρμογών, με μερικές υλοποιήσεις να είναι πάνω στο SaaS μοντέλο. Με την ομάδα του Aptter δουλεύουμε πυρετωδώς για την ανάπτυξη και προώθηση της εφαρμογής μας τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Γιατί αποφασίσατε να ξεκιν​ήσετε μια δραστηριότητα μόνος/η σας?

Όλη η ομάδα του Aptter χρησιμοποιούσαμε κάποια εργαλεία παραγωγικότητας και παρατηρήσαμε πως η κάλυψη των αναγκών αυτών απαιτούσε παραπάνω από μία εφαρμογή, κάτι που ήταν αντίθετο με τον σκοπό των εργαλείων αυτών.
Παράλληλα βλέπαμε τις τεχνολογικές εξελίξεις της εποχής και αντιληφθήκαμε το κενό το οποίο υπάρχει στο "παραδοσιακό" business software που χρησιμοποιούν οι επιχειρήσεις για την συνεργασία των εργαζομένων τους.

Γεννήθηκε έτσι η ιδέα για τη δημιουργία μιας εύχρηστης και ευέλικτης πλατφόρμας η οποία θα παρέχει στο χρήστη όλα τα βασικά εργαλεία για την καθημερινότητα του στο γραφείο, βελτιώνοντας και την συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη της ευρύτερης ομάδας που εργάζεται μαζί.

Κάθε μέλος της ομάδας του Aptter έχει διαφορετικές καταβολές και τεχνογνωσία και πιστεύουμε πως το κράμα αυτό δίνει τα απαραίτητα συστατικά για μια επιτυχημένη εφαρμογή.

Σε ποιους απευθύνεστε και τι όφελος μπορούν να έχουν από τις υπηρεσίες σας;

Απευθυνόμαστε σε σύγχρονες επιχειρήσεις και εργαζόμενους που έχουν διαπιστώσει πόσο σημαντικό είναι, σε αυτούς τους καιρούς, η ομάδα τους να δουλεύει ως ένα σύνολο. Στην ανοιχτή επιχείρηση που θέλει να διαμοιράζει την γνώση μεταξύ των εργαζομένων και στους εργαζόμενους εκείνους που θέλουν να μοιραστούν τις ικανότητες και γνώσεις τουςπρος όφελος της εταιρείας ως οντότητα.

Τα οφέλη που αποκομίζουν οι χρήστες από τις πρώτες κιόλας ημέρες λειτουργίας είναι η άμεση αλληλεπίδραση με ενέργειες συναδέλφων, η πρόσβαση στη γνώση και στην ενημέρωση, η βελτίωση της επικοινωνίας μεταξύ τους και η άρτια οργάνωση της ομάδας αλλά και του καθένα ξεχωριστά. Όλα αυτά συμβαίνουν σε ένα ενιαίο περιβάλλον που στόχο έχει να οδηγήσει σε ποιοτικό και γρήγορο ομαδικό αποτέλεσμα.

Τι συμβουλές δίνετε για τους νέους επιχειρηματίες out there!

Αρκετά νωρίς στην πορεία του Aptter αρχίσαμε να συνειδητοποιούμε πως η όλη διαδικασία της κατασκευής μιας τέτοιας εφαρμογής μας ώθησε στο να μάθουμε πολλά καινούργια πράγματα. Αυτό σαν διαπίστωση μας έκανε να πιστέψουμε στους εαυτούς μας και τις δυνάμεις μας για να συνεχίσουμε παρακάτω.

Θα έλεγα λοιπόν σε αυτούς που έχουν μία ιδέα μέσα στο μυαλό τους να την ξεκινήσουν χωρίς να φοβηθούν την αγορά αλλά, κυρίως, ούτε τον εαυτό τους. Υλοποιήστε την ιδέα σας και θα αποκομίσετε τεράστια οφέλη από το ταξίδι αυτό. Με υπομονή, σωστή δουλειά και επιμονή θα έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα και η επιτυχία του εγχειρήματος τους.

Βρείτε τους:

Website: http://aptter.com/

Facebook

Twitter
kiddZtube

App that augments kids videos with educational quizzes
25-09-2017 - 17:54
δείτε περισσότερα

How to Build a Career in Tech, by Product Hunt

Best advice from founders, investors & industry leaders 🙏
25-09-2017 - 17:22
δείτε περισσότερα

Sculpto

Small 3D printer with huge printing area
25-09-2017 - 15:05
δείτε περισσότερα

Pigeon Panic!

The #1 Augmented Reality Pigeon game in the world
25-09-2017 - 13:58
δείτε περισσότερα

Sketchfab AR for iOS

Explore a million things in AR and publish AR with no code
25-09-2017 - 13:52
δείτε περισσότερα

EnvKey

Protect api keys and credentials. Keep config in sync.
25-09-2017 - 10:46
δείτε περισσότερα

Eulerr

Choose software development team.Get delivery every 2 weeks!
25-09-2017 - 10:34
δείτε περισσότερα

Decentraleyes

Anti-tracking through "free" centralized content delivery
25-09-2017 - 10:00
δείτε περισσότερα

CooZyn

Order food for delivery right from your iPhone
25-09-2017 - 10:00
δείτε περισσότερα

Find-me

Connecting advertisers with content creators
25-09-2017 - 10:00
δείτε περισσότερα