MITEF GREECE STARTUP COMPETITION Πρόσκληση στην τελετή απονομής των βραβείων

    Από: Startup Team

To MIT Enterprise Forum Greece σε συνεργασία με το ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος, σας προσκαλούν στην τελετή λήξης και απονομής του διαγωνισμού MITEF Greece Startup Competition, που θα πραγματοποιηθεί την 1η Ιουλίου 2015, 18:00 μ.μ., στο ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος, στα πλαίσια του 3rd Hellenic Forum for Science, Technology & Innovation. Ο διαγωνισμός διεξάγεται για πρώτη φορά στη χώρα μας και φιλοδοξεί να αποτελέσει έναν διεθνή «επιταχυντή» για την ανάπτυξη και την ποιοτική αναβάθμιση των Ελληνικών startups, που δραστηριοποιούνται στην τεχνολογία.

 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι 10 finalists του διαγωνισμού θα παρουσιάσουν μπροστά στο κοινό τις ιδέες τους και η κριτική επιτροπή θα επιλέξει τις 3 νικήτριες ομάδες, οι οποίες θα αποδείξουν: α) σημαντική βελτίωση της αξίας της επιχειρηματικής τους πρότασης και

β) τις σημαντικότερες προοπτικές εμπορικής αξιοποίησης και ανταγωνιστικής παρουσίας στη διεθνή αγορά. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες ομιλητές Θεοδώρα Κούλλιας, Ιδρυτής & CEO, Jon Louκαι ο Marc Filerman, Accelerator Executive, CIMIT, θα μοιραστούν την επαγγελματική τους εμπειρία και θα αναδείξουν τις ευκαιρίες που δημιουργεί η καινοτόμος τεχνολογία για το νεοφυές επιχειρηματικό οικοσύστημα.

 

Η συμμετοχή στην εκδήλωση απονομής των βραβείων MITEF Greece Startup Competition, είναι δωρεάν απαιτείται όμως η εγγραφή σας. Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο: Finals & Awards Ceremony. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τον ιστοσελίδα www.mitefgreece.org και τα social media του ΜΙΤΕF Greece.