Προσφορά 10€ ημερησίως το Open space work station – Meeting Room του Found.ation

    Από: Startup Team

Η προσφορά ισχύει μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου

Το Found.ation, ένας πλήρως εξοπλισμένος συνεργατικός χώρο εργασίας, εξειδικευμένων υπηρεσιών και υποδομών για τεχνολογικά startups που παρέχει ολοκληρωμένη υποστήριξη σε θέματα σχετικά με την τεχνολογία, τη γραφιστική, την επιχειρηματικότητα, λειτουργεί σταθερά σαν χώρος εργασίας για προγραμματιστές και γραφίστες στο κέντρο της Αθήνας. Έλα να δουλέψεις κι εσύ στους χώρους μας, σε ένα ουσιαστικό συνεργατικό κλίμα, να ανταλλάξεις εμπειρίες και ιδέες με άλλες επιχειρηματικές ομάδες και άτομα, αξιοποιώντας την προσφορά μας!

Κλείσε από σήμερα με 10€ (συμπ. του ΦΠΑ κατ’ άτομο), το ημερήσιο πακέτο για χώρο εργασίας στο open space του Found.ation. Έλα απλά από τον χώρο μας και ενημέρωσε τη γραμματεία μας ότι επιθυμείς να κάνεις χρήση της συγκεκριμένης προσφοράς.

Η προσφορά ισχύει μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου για τις ώρες 10 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα. Το πακέτο του open space work station περιλαμβάνει: γραφείο με ρεύμα και σύνδεση Internet, στιγμιαίο καφέ ή φίλτρου και χρήση χώρου κουζίνας-εστίασης.

Για την ίδια περίοδο, εάν κλείσετε μέσω e-mail το meeting room του Found.ation τουλάχιστον 2 ημέρες πριν την χρήση του, η τιμή θα είναι μόνο 10€ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) ανά ώρα! Σημειώνετε απλά ότι επιθυμείτε να κάνετε χρήση της συγκεκριμένης προσφοράς.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία μας στο info@thefoundation.gr και στο 210-3450606.

 

TechTalentPool.gr

 

Οι πρώτες εταιρείες ήδη αναζητούν τα επόμενα ταλέντα που θα εντάξουν στο δυναμικό τους μέσα από το TechTalentPool.gr, εσύ έχεις κάνει εγγραφή;

Μπες σήμερα στο TechTalentPool.gr και θα αρχίσεις να λαμβάνεις θέσεις εργασίας που σου ταιριάζουν!