Tech Talent Pool: Τα τεχνολογικά ταλέντα της Ελλάδας.

    Από: Startup Team

Το Tech Talent Pool γνωρίζει τεράστια ανταπόκριση και εξελίσσεται δυναμικά σε μία ολοκληρωμένη βάση δεδομένων για τη φιλοξενία του διαθέσιμου ελληνικού τεχνολογικού ταλέντου!

Δημιουργικοί άνθρωποι της τεχνολογίας όπως Developers, Designers, Software Engineers, Hardware Engineers, Business Analysts και άλλες ειδικότητες της «νέας» εποχής, προστίθενται καθημερινά και καταγράφουν τα προσόντα τους, είτε αναζητώντας εργασία, είτε επιδιώκοντας μια νέα επιχειρηματική συνεργασία.

Σύντομα το Tech Talent Pool θα διευρύνει τα πεδία εφαρμογής του, δίνοντας τη δυνατότητα και σε εταιρείες, να αναζητήσουν τους ιδανικότερους συνεργάτες για την εξέλιξή τους!

Έχεις εταιρία που απασχολεί η ψάχνει τεχνολογικά ταλέντα;

Βοήθησε μας μέσα από αυτό το ερωτηματολόγιο να καταλάβουμε τις άμεσες ανάγκες σου σε προσωπικό και θα είσαι από τους πρώτους που θα ενημερώσουμε για να αξιοποιήσεις το Tech Talent Pool για τις εταιρείες!

Δες το ερωτηματολόγιο εδώ: goo.gl/forms/V2484GolU9

Αλλά ακόμα και αν είσαι ο ίδιος developer, engineer η designer, το e-mail αυτό σε αφορά! Μπες στο Tech Talent Pool, στη μεγαλύτερη έρευνα για τεχνολογικά ταλέντα στην Ελλάδα και ίσως μέσα από αυτή, βρεις την επόμενη πρόκληση στην καριέρα σου!

Μπες στο Tech Talent Pool εδώ: techtalentpool.gr/

Το Found.ation υπογράφει συμφωνία συνεργασίας με τον κορυφαίο ευρωπαϊκό οργανισμό για την ανοιχτή καινοτομία EIT Digital.

Ο επιχειρηματικός φορέας Found.ation προχώρησε στην υπογραφή συμφωνίας με τον ευρωπαϊκό οργανισμό για την ανοικτή καινοτομία EIT Digital, στο πλαίσιο του Προγράμματος Arise Europe, με στόχο την ενίσχυση του ελληνικού startup οικοσυστήματος αλλά και αντίστοιχων οικοσυστημάτων της Ευρώπης, μέσα από την υλοποίηση κοινών, δομημένων δράσεων.

Περισσότερα εδώ: thefoundation.gr/found-ation_european_partnership_with_eitdigital/