Workshop: CV & LinkedIn, Τα εργαλεία των νέων στη σημερινή αγορά εργασίας

    Από: Startup Team

Στις 15 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 18.00-20.00, το OpenMind Group συνδιοργανώνει μαζί με τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων-INNOVATHENS το πρώτο του workshop σχετικά με τα μόνα εργαλεία που κατέχουν και μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι νέοι στη σημερινή ανταγωνιστική αγορά εργασίας: Το βιογραφικό και το LinkedIn.

Δύο αξιόλογες ομιλήτριες, η κα Έθελ Αγγελάτου που δραστηριοποιείται ως LinkedIn Trainer & Consultant, Career Branding Coach & HR Consultant, καθώς και η κα Μάρθα Μυλωνά που σήμερα κατέχει τη θέση της HR DIRECTOR South Eastern Europe στον Όμιλο Επικοινωνίας DDB και είναι Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδας, είναι πρόθυμες να σας αποκαλύψουν τα συστατικά ενός εντυπωσιακού βιογραφικού και να σας δώσουν προσωπικές συμβουλές για τη σωστή σύνταξη ενός βιογραφικού. Η ιδρύτρια του OMG, κα Δανάη Μπεζαντάκου, Managing Director της Navigator Shipping Consultants, Πρόεδρος του iforU και συνιδρύτρια του The Canvas και ο κος Marcel Cremer μέντορας στο OMG, δικηγόρος Αθηνών, διαχειριστής του δικηγορικού γραφείου Cremer & Partners και συνιδρυτής του The Canvas, θα παρευρεθούν επίσης στο workshop.

Την ημέρα του workshop, θα πρέπει να έχετε μαζί σας τυπωμένο το βιογραφικό σας καθώς θα δοθεί προσωπικός χρόνος,  με  τις ομιλήτριες μας, σε κάθε έναν από εσάς, για  διευκρινήσεις, προτάσεις και διορθώσεις στο βιογραφικό σας.

Το workshop μας είναι δωρεάν και οι θέσεις είναι περιορισμένες, γι ‘αυτό εγγραφείτε στο παρακάτω σύνδεσμο για να μην το χάσετε! www.innovathens.gr/events/cv-linkedin-%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BD%CE%AD%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%AE-%CE%B1/