Συνέντευξη Startup.gr: Γιώργος Τσουκαλάς , CTO ESURVEY

    Από: Startup Team

Λίγα λόγια για εσάς (σύντομο Βιογραφικό):

Ο Γιώργος Τσουκαλάς έχει σπουδάσει Πληροφορική στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στα Προηγμένα Πληροφοριακά Συστήματα του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Ε.Κ.Π.Α. Έχει μεγάλη εμπειρία στην ανάπτυξη εφαρμογών android και τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο των startup.

Κύριες Υπηρεσίες & Προϊόντα

Συνέντευξη Startup.gr: Γιώργος Τσουκαλάς , CTO ESURVEY

Η πλατφόρμα eStaff είναι το δεύτερο λογισμικό της εταιρίας eSurvey που προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση στη πρόβλημα της καταγραφής του χρόνου εργασίας των εργαζομένων μιας επιχείρησης.

Οι περισσότερες μικρές/μεσαίες επιχειρήσεις δεν διαθέτουν κάποιο ηλεκτρονικό σύστημα για την καταγραφή των ωρών εργασίας (ώρα εισόδου – εξόδου) του προσωπικού τους και καταφεύγουν σε χειρόγραφες λύσεις. Ο κύριος λόγος είναι το υψηλό κόστος αγοράς αυτών των συστημάτων.

Τα υπάρχοντα συστήματα καταγραφής λειτουργούν με κάποιου είδους κάρτα (smartcard, QR-code, RFID). Η αδυναμία των καρτών είναι ότι ένας εργαζομένους μπορεί να “χτυπήσει” κάρτα για κάποιον άλλο.

Με το eStaff, αντί να “χτυπάμε” κάρτα, τοποθετούμε ένα tablet στην είσοδο της επιχείρησης, ο εργαζόμενος εισάγει το PIN του και το tablet τραβάει μια φωτογραφία για την πιστοποίηση του.

Αυτή η απλή διαδικασία γίνεται κατά την άφιξη και την αποχώρηση από την εργασία.

Δεν χρειάζεται κάποιος ειδικός εξοπλισμός ούτε αγορά η συντήρηση εξοπλισμού  και εκτύπωση καρτών. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα απλό tablet

Με αυτό τον τρόπο η επιχείρηση αλλά και ο εργαζόμενος έχουν πλήρη εικόνα  για τις ώρες εργασίας ανά ημέρα/ εβδομάδα/ μήνα , καθώς και προσωπικό ημερολόγιο με πλήρη στοιχεία για τον εργαζόμενο.

Και αν δεν έχει Internet το tablet τι γίνεται; Κανένα δεδομένο δεν χάνεται, αφού η εφαρμογή αποθηκεύει όλα τα δεδομένα και φωτογραφίες και τα ανεβάζει όταν συνδεθεί.

Γιατί αποφασίσατε να φτιάξατε και δεύτερο λογισμικό μετά το ESURVEY;

Συνέντευξη Startup.gr: Γιώργος Τσουκαλάς , CTO ESURVEY

Με το eSurvey είδαμε τον τρόπο λειτουργίας και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν πολλές επιχειρήσεις. Η διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού είναι πάντα ένα δύσκολο έργο και αυτό μας ενέπνευσε να φτιάξουμε το eStaff.

Σε ποιους απευθύνεστε και τι όφελος μπορούν να έχουν από τις υπηρεσίες σας;

Συνέντευξη Startup.gr: Γιώργος Τσουκαλάς , CTO ESURVEY

Το eStaff απευθύνεται σε όλες τις εταιρίες, με μικρό ή μεγάλο αριθμό εργαζόμενων. Με μικρό κόστος και χωρίς κάποιο ειδικό εξοπλισμό, απλά με την προμήθεια ενός tablet, μπορούν πλέον να έχουν πλήρη εικόνα του εργατικού δυναμικού τους, κάνοντας ευκολότερη τη μισθοδοσία αλλά και τη λήψη στρατηγικών αποφάσεων.

Τι συμβουλές δίνετε για τους νέους επιχειρηματίες out there!

Μια καλή ιδέα είναι μόνο η αρχή. Χρειάζεται υπομονή και επιμονή.