2,5 εκατομμύρια δολάρια επένδυση στην Ελληνική startup Intale.

    Από: Startup Team
πηγή: huffingtonpost.gr

Η Intale ανακοίνωσε ότι προσέλκυσε νέα επενδυτικά κεφάλαια ύψους $2,5 εκατομμυρίων δολαρίων από παλιούς και νέους επενδυτές, και συγκεκριμένα από τον Ευρωπαίο επενδυτή και επιχειρηματία Alexander Rittweger. Τα κεφάλαια θα χρησιμοποιηθούν για την περαιτέρω ανάπτυξη του προϊόντος και των πωλήσεων, με στόχο την επίτευξης του οράματος της εταιρείας που είναι να συνδέσει και να ενοποιήσει την αγορά εμπορίου (retail market). Μέχρι σήμερα, οι συνολικές επενδύσεις στην εταιρεία ανέρχονται σε 3 εκατομμύρια δολάρια.

Η Intale αναπτύσσει ολοκληρωμένες λύσεις βασισμένες σε τεχνολογίες cloud, οι οποίες βελτιστοποιούν τις επιχειρηματικές πρακτικές και διαδικασίες μικρών καταστημάτων και περιπτέρων. Το βασικό της προϊόν που μέχρι πρότινος ονομαζόταν i-kiosk αλλάζει εμπορική ονομασία και στο εξής θα λέγεται Intale Point. Η αλλαγή αυτή αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2015.

Ο Φάνης Κουτουβέλης, ιδρυτής και CEO της Intale, είπε «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με αυτό το νέο γύρο επένδυσης, ειδικά αφού ο νέος μας επενδυτής θα έχει καθοριστικό ρόλο στο να μας κατευθύνει στην ανάπτυξη και επιτυχημένη προώθηση της μοναδικής μας λύσης στην παγκόσμια αγορά. Προς το παρόν, εστιάζουμε αποκλειστικά στην Ελληνική αγορά και στην εξυπηρέτηση ενός ολοένα αυξανόμενου δικτύου πελατών, που είναι και τα θεμέλια για την όποια μελλοντική διεθνή επέκταση.»
Το PJ Tech Catalyst fund της Τράπεζας Πειραιώς, που είχε επενδύσει στον προηγούμενο γύρο, συμμετείχε και στην νέα αυτή επένδυση.

Σχετικά με την Intale:

διαβάστε περισσότερα εδώ:
huffingtonpost.gr