Business Days: 14 μεγάλες επιχειρήσεις υποδέχονται νέους στις εγκαταστάσεις

    Από: Startup Team

Μία σημαντική καινοτομία εισαγάγεται στο φετινό πολυσυνέδριο “Πανόραμα Επιχειρηματικότητας & Σταδιοδρομίας” που πραγματοποιείται στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών στις 12-14 Απριλίου (στάση: Μέγαρο Μουσικής). Πέραν των 34 εισηγήσεων με τη συμμετοχή 160 διακεκριμένων εισηγητών που θα μπορούν να παρακολουθήσουν οι επισκέπτες, θα έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν αίτηση συμμετοχής στα Business Days, δηλαδή εκπαιδευτικές επισκέψεις σεμιναριακού χαρακτήρα σε μεγάλες ξένες και ελληνικές πολυεθνικές εταιρίες.

Πρόκειται για μια σπάνια ευκαιρία για νέους ηλικίας 18-28 ετών περίπου να έρθουν σε επαφή με ανώτατα στελέχη σημαντικών επιχειρήσεων, στα κεντρικά τους γραφεία ή στους χώρους παραγωγής, και να αντλήσουν πολύτιμες πρακτικές γνώσεις και εμπειρίες. Η πρωτοβουλία ανήκει στον καθηγητή της ΑΣΟΕΕ κ. Ιορδάνη Λαδόπουλο ο οποίος επί 33 χρόνια πραγματοποιούσε στο πλαίσιο των μαθημάτων του παρόμοιες επισκέψεις, φέρνοντας σε επικοινωνία τους φοιτητές του με τον επιχειρηματικό κόσμο. Οι 14 συμμετέχουσες εταιρίες είναι: Accenture, Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών, Ελληνικά Πετρέλαια, Ernst & Young, Google, Grant Thornton, Hewlett Packard, iSquare, Metlife Alico, Novartis, Όμιλος Ελληνικά Χρηματιστήρια, OTE-COSMOTE, Πλαίσιο και Upstream.

Η επιλογή των συμμετεχόντων θα γίνει με αξιοκρατικά κριτήρια σε συνεργασία με τις επιχειρήσεις μιας και το μόττο του προγράμματος αυτού είναι «Αναζητώντας την Αριστεία». Οι επισκέπτες στο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας & Σταδιοδρομίας θα συμπληρώνουν μία φόρμα κατά τη διάρκεια του τριημέρου και εν συνεχεία θα καλούνται να στείλουν με email το βιογραφικό τους. Τα Business Days θα πραγματοποιηθούν το φετινό Μάιο και Οκτώβριο.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.pan-orama.org/index.php/el/business-days