Συνεργασία του Ομίλου Viva με το Moosend για την υποστήριξη της υπηρεσίας Email Marketing

    Από: Startup Team

To Moosend (www.moosend.com), η δυναμική ελληνική πλατφόρμα Email Marketing με διεθνή παρουσία, ανακοινώνει επισήμως τη συνεργασία της με τον Όμιλο εταιρειών Viva. (www.viva.gr), (www.vivapayments.com).

Ο Όμιλος Viva αποτελείται από τη μητρική εταιρεία Viva Wallet Holdings SA. και τις δύο θυγατρικές, Viva Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες (www.viva.gr) και Viva Υπηρεσίες Πληρωμών ΑΕ (www.vivapayments.com).

Η Viva Services παρέχει καινοτόμες ηλεκτρονικές υπηρεσίες στην καθημερινή ζωή χιλιάδων χρηστών που αναζητούν μια εύκολη και αξιόπιστη λύση στην αγορά ταξιδιωτικών εισιτηρίων, εισιτηρίων θεαμάτων, ξενοδοχειακών κρατήσεων, τηλεπικοινωνιακών και ασφαλιστικών πακέτων.

H Viva Payments, αποτελεί το 1ο Ίδρυμα Ηλεκτρονικού Χρήματος, αδειοδοτημένο από την Τράπεζα της Ελλάδος, για λειτουργία σε 31 χώρες της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Ζώνης.

Βασικό προϊόν του Ομίλου Viva είναι το Viva Wallet (www.vivawallet.com), μια νέα, ολοκληρωμένη λύση πληρωμών, για ιδιώτες (www.vivawallet.com/el-gr/personal) και επιχειρήσεις (www.vivawallet.com/el-gr/business). Μέσω του Viva Wallet, μια επιχείρηση μπορεί να δεχτεί πληρωμές εύκολα, με ασφάλεια και χωρίς τη μεσολάβηση τραπεζών, ενώ βασικά πλεονεκτήματά της αποτελούν η σύντομη ενεργοποίηση και οι ανταγωνιστικές χρεώσεις.

Το Viva Wallet αποτελεί το 1ο ελληνικό ηλεκτρονικό πορτοφόλι με πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες του Viva.gr (αεροπορικά & ακτοπλοϊκά εισιτήρια, αθλητικούς αγώνες, συναυλίες & θεάματα) και ταυτόχρονα τον πιο ασφαλή τρόπο για πληρωμές και μεταφορές χρημάτων, για ιδιώτες.

Ο Όμιλος Viva θα αξιοποιήσει την πλατφόρμα του Moosend για την αποστολή Email Newsletter στο πελατολόγιό του, ενημερώνοντάς κάθε αποδέκτη για νέες υπηρεσίες, προσφορές αλλά και εταιρικές ειδήσεις και συνέργειες.

Ο Παναγιώτης Τσάκος, Chief Marketing Officer & Managing Partner του Ομίλου Εταιρειών Viva, σε δήλωσή του για την έναρξη της συνεργασίας, αναφέρει:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με την ομάδα του Moosend, ιδιαίτερα δε για το γεγονός ότι πρόκειται για μία αξιόλογη ελληνική προσπάθεια με ήδη αναγνωρισμένη παρουσία στο εξωτερικό. Ελπίζουμε η συγκεκριμένη πλατφόρμα να ανταποκριθεί επάξια στις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις μας, αλλά και στις τεχνολογικές ανάγκες που δημιουργεί το μεταβαλλόμενο digital τοπίο των καιρών, προσφέροντας καινοτόμες λύσεις για την Εταιρεία μας.»